Minulle betoni on kyllä tuttu talonrakennus- ja remppahommista, mutta askartelukäytössä ei niinkään.

Minun on tunnustettava…

Minulla on hiukan kahtiajakoinen suhtautuminen betoniin. Ensinnäkin en pidä betonista ollenkaan, enkä viihdy betonibunkkeriasunnoissa. Kuka nyt laatikossa asuisi? En minä ainakaan.

Toisaalta betonin karkeus ja rouheus viehättää omalla tavallaan. Ymmärrän kyllä heitä, ketkä ovat viehtyneen tähän materiaalin ja loihtivat siitä kauneutta.

Tosiasiaa ei kuitenkaan ole kieltäminen, betoni ei ole ympäristöteko.

Koska olen askartelujen ja käsityöjuttujen suhteen hyvin kokeilunhaluinen, menin hankkimaan askartelubetonia. Annetaan sitten materiaalille mahdollisuus.

Loihdin muutaman betonimunan näin pääsiäisen kunniaksi. Vertailun vuoksi osa munista on tehty askartelubetonilla ja osa saneerauslaastilla.

Saneerauslaastillakin onnistuu, joskin on hiukan liian karkeaa tähän tarkoitukseen. Ulkoisesti eroa ei juurikaan huomaa.

Pelkkä harmaan ja kovanpinnan vastapainoksi, virkkasin keväisiä kukkasia koristeeksi betonimuniin. Sopivasti tuo kaivattua pehmeyttä.

Uudet rairuohot kylvin kananmunankuoren puolikkaisiin. Omaa silmääni miellyttää nämä pienet rairuohoaltaat. Näillä voi leikitellä ja laittaa mielikuvituksen liikkeelle.

Luomisen iloa!

Ja muistetaan tehdä kevättaikoja!

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Shamaanirumpu itse tehden

Kun teet shamaanirumpusi itse, luot rumpuusi hyvin läheisen suhteen. Rummusta tulee sinulle erityisen rakas. Shamaanirummun valmistaminen on henkimaailman juttu. Henkimaailma eli Valon maailma on vahvasti

Lue lisää »
Luova Valo

Unelmat toteutuvat

Aamulla tunsin vahvasti yksisarvisten voiman. Voimasta ei voinut erehtyä. Aivan kuin heitä olisi ollut kokonainen komppania paikalla, niin vahvaa ja voimallista se oli. Tiesin, että

Lue lisää »