Minulle betoni on kyllä tuttu talonrakennus- ja remppahommista, mutta askartelukäytössä ei niinkään.

Minun on tunnustettava…

Minulla on hiukan kahtiajakoinen suhtautuminen betoniin. Ensinnäkin en pidä betonista ollenkaan, enkä viihdy betonibunkkeriasunnoissa. Kuka nyt laatikossa asuisi? En minä ainakaan.

Toisaalta betonin karkeus ja rouheus viehättää omalla tavallaan. Ymmärrän kyllä heitä, ketkä ovat viehtyneen tähän materiaalin ja loihtivat siitä kauneutta.

Tosiasiaa ei kuitenkaan ole kieltäminen, betoni ei ole ympäristöteko.

Koska olen askartelujen ja käsityöjuttujen suhteen hyvin kokeilunhaluinen, menin hankkimaan askartelubetonia. Annetaan sitten materiaalille mahdollisuus.

Loihdin muutaman betonimunan näin pääsiäisen kunniaksi. Vertailun vuoksi osa munista on tehty askartelubetonilla ja osa saneerauslaastilla.

Saneerauslaastillakin onnistuu, joskin on hiukan liian karkeaa tähän tarkoitukseen. Ulkoisesti eroa ei juurikaan huomaa.

Pelkkä harmaan ja kovanpinnan vastapainoksi, virkkasin keväisiä kukkasia koristeeksi betonimuniin. Sopivasti tuo kaivattua pehmeyttä.

Uudet rairuohot kylvin kananmunankuoren puolikkaisiin. Omaa silmääni miellyttää nämä pienet rairuohoaltaat. Näillä voi leikitellä ja laittaa mielikuvituksen liikkeelle.

Luomisen iloa!

Ja muistetaan tehdä kevättaikoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Inspiraatiota virkkaukseen hämähäkinverkosta

Happy halloween, inspiraatiota virkkaukseen hämähäkinverkosta. Huomasin kantavani kaupasta ensimmäistä halloween kurpitsaa. En ottanut isointa. Kauppaan jäi. Etsiskelin oikein pieniä ja söpöjä. Turhaan. Otin pienimmän minkä

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Sydämellistä solmeilua

Sydämellistä solmeilua moppari kierrenarulla.  Olihan se vielä yksi sydän solmeiltava, kaveriksi toiselle. Sydämen ei ole hyvä olla yksin. Kaksin aina kauniimpaa. Niinhän se tosielämässäkin menee.

Lue lisää »