Minulle betoni on kyllä tuttu talonrakennus- ja remppahommista, mutta askartelukäytössä ei niinkään.

Minun on tunnustettava…

Minulla on hiukan kahtiajakoinen suhtautuminen betoniin. Ensinnäkin en pidä betonista ollenkaan, enkä viihdy betonibunkkeriasunnoissa. Kuka nyt laatikossa asuisi? En minä ainakaan.

Toisaalta betonin karkeus ja rouheus viehättää omalla tavallaan. Ymmärrän kyllä heitä, ketkä ovat viehtyneen tähän materiaalin ja loihtivat siitä kauneutta.

Tosiasiaa ei kuitenkaan ole kieltäminen, betoni ei ole ympäristöteko.

Koska olen askartelujen ja käsityöjuttujen suhteen hyvin kokeilunhaluinen, menin hankkimaan askartelubetonia. Annetaan sitten materiaalille mahdollisuus.

Loihdin muutaman betonimunan näin pääsiäisen kunniaksi. Vertailun vuoksi osa munista on tehty askartelubetonilla ja osa saneerauslaastilla.

Saneerauslaastillakin onnistuu, joskin on hiukan liian karkeaa tähän tarkoitukseen. Ulkoisesti eroa ei juurikaan huomaa.

Pelkkä harmaan ja kovanpinnan vastapainoksi, virkkasin keväisiä kukkasia koristeeksi betonimuniin. Sopivasti tuo kaivattua pehmeyttä.

Uudet rairuohot kylvin kananmunankuoren puolikkaisiin. Omaa silmääni miellyttää nämä pienet rairuohoaltaat. Näillä voi leikitellä ja laittaa mielikuvituksen liikkeelle.

Luomisen iloa!

Ja muistetaan tehdä kevättaikoja!

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Huovutusta oppimassa

Hei rakas lukijani. Mitä sinulle kuuluu? Mitä olet oppinut? Olin viime viikonloppuna huovutusta oppimassa ihan mukavasti kotoa käsin. Elenan webbinaari huovuttamisesta sai aikaan sen, että

Lue lisää »
Luova Valo

Kutsu sinulle

Hei sinä ihana rakas. Tämä on kutsu sinulle tulla mukaan kanssamme Gayatri meditaatioon. Heitin tuossa ilmoille muutama päivä sitten ajatuksen gayatri mantrasta. Jos me kaikki

Lue lisää »