Minulle betoni on kyllä tuttu talonrakennus- ja remppahommista, mutta askartelukäytössä ei niinkään.

Minun on tunnustettava…

Minulla on hiukan kahtiajakoinen suhtautuminen betoniin. Ensinnäkin en pidä betonista ollenkaan, enkä viihdy betonibunkkeriasunnoissa. Kuka nyt laatikossa asuisi? En minä ainakaan.

Toisaalta betonin karkeus ja rouheus viehättää omalla tavallaan. Ymmärrän kyllä heitä, ketkä ovat viehtyneen tähän materiaalin ja loihtivat siitä kauneutta.

Tosiasiaa ei kuitenkaan ole kieltäminen, betoni ei ole ympäristöteko.

Koska olen askartelujen ja käsityöjuttujen suhteen hyvin kokeilunhaluinen, menin hankkimaan askartelubetonia. Annetaan sitten materiaalille mahdollisuus.

Loihdin muutaman betonimunan näin pääsiäisen kunniaksi. Vertailun vuoksi osa munista on tehty askartelubetonilla ja osa saneerauslaastilla.

Saneerauslaastillakin onnistuu, joskin on hiukan liian karkeaa tähän tarkoitukseen. Ulkoisesti eroa ei juurikaan huomaa.

Pelkkä harmaan ja kovanpinnan vastapainoksi, virkkasin keväisiä kukkasia koristeeksi betonimuniin. Sopivasti tuo kaivattua pehmeyttä.

Uudet rairuohot kylvin kananmunankuoren puolikkaisiin. Omaa silmääni miellyttää nämä pienet rairuohoaltaat. Näillä voi leikitellä ja laittaa mielikuvituksen liikkeelle.

Luomisen iloa!

Ja muistetaan tehdä kevättaikoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Näin teet merenneitolyhdyn

Näin teet merenneitolyhdyn. Esittelemme jälleen yhden hauskan tavan kierrättää ja tuunata lasipurkit. Samalla periaatteella voi tehdä eri teemalla varustettuja tunnelmallisia lyhtyjä. Teemaksi voit valita ihan

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Sulka puukepissä

Sulkia ei voi koskaan olla liikaa, vai mitä? Sulka puukepissä. Mukava, pikku iltapuuha. Tässä ei kauaa tekevällä ja kätevällä nokka tuhise. Innostua voi siinä määrin,

Lue lisää »