Saimme vihdoin ja viimein nämä betonipuset valmiiksi. Tiedätkö, aloitimme betonivalut jo vuosi sitten. Homma jäi odottamaan, kun innostus lopahti kesken kaiken.

Nyt saimme itseämme niskasta kiinni niin, että otimme nämä työn alle, saattaaksemme homman valmiiksi.

Ei ihan pikku juttu meidät tuntien. Teemme aina kaiken niin huolella, että varmasti laatukriteerit täytyvät.

Betoni valettiin suklaisen pääsisäismunan sisuksista löytyneeseen muoviseen munaan. Juurikin sellainen muovimuna, jonka sisältä löytyy usein turhake eli typerä muovikrääsälelu.

Kahteen puolikkaaseen valettiin betonia, jotka oli tietenkin ensin rasvattu. Annetaan kuivua ja liimataan betoniset munanpuolikkaat toisiinsa kiinni.

Nykyään on saatavilla betonipastaa, joka on betonin väristä. Sillä voi liimata ja silotella pahimmat kolot.

Meidän periaatteisiimme kuuluu se, että käytämme niitä materiaaleja, joita meillä sattuu sillä hetkellä olemaan. Kaikkea ei tarvitse aina ostaa. Mielikuvitusta ja kekseliäisyyttä kehiin.

Liimasimme puolikkaat kiinni tavallisella harmaaksi kuivuvalla pikasilotteella, jota käytetään seinienkin paklaamisessa. Saumakohta samalla aineella. Hyvin tarttui.

Hionta ja maalia pintaan.

Ellet halua maalata betonipupuja, niin sitten kannattaa menetellä eri tavalla. Suosittelemme siihen tuota betonipastaa.

Mutta koska me tiesimme, että maalaamme, niin silloin ei haittaa millä aineella pinnat on siloteltu. Vaati useamman maalikerroksen, jotta tarvittava peittävyys saavutettiin.

Pupusten korvat ovat pieniä sulkia, puolikas helmi nenäksi ja pätkä luonnonnarua viiksiin. Piirretään tai maalataan vielä silmät ja suu, niin valmista olisi.

Oi, voi, hiukan yrmeän näköiset ilmeet tuli betonipupusille. Kukapa sitä aina jaksa iloista naamaa näyttää…

Jos ei vattuakaan kiinnosta, blogi lopettaa. Enää muutama päivä aikaa vaikuttaa ja kertoa mielipiteensä. 

Arvontaan

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Betoni kukkii

Pääsiäismunat munankuorimosaiikilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

ARVONTA – on kirja-arvonnan aika

Heippa ihanat. Minulla on sinulle ihania uutisia. Nimittäin… on kirja-arvonnan aika. Sinulla on mahdollisuus voittaa Virkatut joulukoristeet kirja omaksesi kirjailijan nimmarilla varustettuna. Koska olen intohimoinen

Lue lisää »
Luova Valo

Miellyttää tai ei

Miellyttää tai ei, tässä pientä sulateltavaa egomielelle. Egoa on hyvä ravistella perustuksia myöten. Onko mielistely ja miellyttäminen sama asia? Kuinka sinä ne käsität? Mielistely ja

Lue lisää »