Enkeliovi enkeleille

Enkeliovi enkeleille.

Muistaako joku vielä muutaman vuoden takaisen tonttuovi villityksen?

No, minähän en tonttuovea tehnyt, vaan oven enkeleille. Ei sillä tontuissa mitään vikaa ole. Koin vain vetoa toisenlaisiin siivekkäisiin.

Tosiasiassa, eivät enkelit ovia tarvitse tullakseen luoksemme.

Hauskaa ja mielikuvitusta rikastuttavaahan näiden tekeminen on. Nukkekoteja tehneenä, tällaiset ovet taiotaan tuosta noin vain suit sait simsalabim.

Ne teistä, jotka harrastatte nukkekotien rakentelua, niin tiedätte miten pitkään ja hartaasti niitä rakennetaan. Tällaiset tonttu- ja enkeliovet ovet lähellä nukkistelua, ja siksi oiva ja ihanteellinen välipalatyö, tuoden sopivasti vaihtelua ja virkistystä.

Joko sinulla on omasi?

 

 
 
Sinua saattaisi kiinnostaa:
 
 
 
 

2 Responses

  1. Ihana enkeliovi sinulla! Vaikka, kuten totesit, enkelit tulevat ilman oveakin.
    Ihanaa, kun voi aikuisenakin leikkiä ja rakennella vaikka näitä ovia. Voi uskoa enkeleihin ja tonttuihin. Sillä niitä on!

    1. Kiitos ihana kauniista kommentista. Se todella lämmitti sydäntäni ja tuli juuri oikealla hetkellä. Siipien havinaa ja enkelihippusia sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Vielä yksi ovi – yksisarvisovi

Vielä yksi ovi – ovi yksisarvisille. Erilaisessa tonttuovi –sarjassa olemme esitelleet kolme erilaista ovea Taivaallisille Valo-olennoille. Tosi asiassa, eivät he ovia tarvitse. Valonauttajat tulevat välittömästi

Lue lisää »
Luova Valo

Katse korkeuksiin

  Kotkanlailla voimme suunnata sisäisen katseemme korkeammalle, kauas pois huoliviidakoista ja murheiden mutkista. Katse korkeuksiin. Kotkan katseella voimme nähdä tilanteemme selkeämmin ja löytää ratkaisun. Elämässä

Lue lisää »