Hän on Hän. Ihanaakin ihanampi yksisarvinen valmistui juuri.

Lukemattomien värikerrosten ja niiden kiinnittämisen jälkeen pääsin koristelemaan häntä. Ja tiedättekö mitä? Hän vaati saada swarovskeja harjaansa!

Tottakai. Ovathan yksisarviset huikean valovoimaisia Taivaallisia Valonauttajia. Tottakait  hän halusi glitteriä ja blingiä. Eipä siinä muuta kuin hommiin taiteilija.

Niin hän sai kristallinsa. Vuorokauden katselin häntä, ja tummailin, mitä seuraavaksi, koska minusta tuntui, ettei  siinä ollut vielä kaikki.

Hyvin nukutun yön jälkeen aamumeditaatiota tehdessäni hän oli sitä mieltä, että taiteilija maalatkoon vielä asiaan kuluvat symbolit. ” Niin, että mitä? “

Menen paperille piirtämään symbolit ja pähkäilen, että miten ihmeessä nämä symbolit siirretään siististi maalaukseen, ilman, että pilaan koko komeuden? Kaikkeen on ratkaisu, kuten tiedämme.

” Oletko nyt tyytyvväinen? ” taiteilija kysyi.

Niin katselin maalausta taas vuorokauden. Hänen kuvaamistaankin jo suunnittelin.

Seuraavana päivänä hän vaati vielä lisää. Hän on Hän.

Hän oli muistanut syksyllä ostamani glitteriset tarratimantit, jotka tulin ostaneeksi Oulun kädentaitomessuilta. Sen kummemmin en hankintaani tuolloin miettinyt, mihin tarkoitukseen ne oli tulossa, ostettava ne kuitenkin oli.

Mukavaa näin jälkeen päin oivaltaa, mihin on mitäkin hankkinut. ” Ai, tätä varten ne oli saatava. “

Siispä kaivan timantit esiin ja alan liimata niitä hänen harjaansa.

” Nyt on blingiä. Kelpaako? Oletko nyt valmis? “

Vihdoinkin koen hänen olevan tyytyväinen, ja saan luvan kuvata hänet.

Hän on Hän. Hän on yksisarvisten valtakunnasta ja tuo sinulle rakkauden täyteiset valonsiunaukset. Sinäkin voit vastaanottaa hänen rakkautensa ja siunauksensa katsomalla kuvaa.

Tunnetko yksisarvisenergian? Mitä hän sinulle kertoo?

 

Totisesti minun on sanottava, etten koskaan eläissäni ole maalannut yksisarvista. Harvinainen ja ainutlaatuinen tilanne minulle. En yleensäkään maalaa mitään esittävää. Esittävällä tarkoitan ihmisiä, eläimiä ja sen sellaisia.

Olihan mielenkiintoinen maalausprojekti. Hauskaa oli tämän kaverin seurassa.

Mielelläni kuulisin mitä hän sai sinut tuntemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 54

Kun tulemme tietoisiksi omasta valostamme, se havahduttaa ja herättää meidät illuusioiden unesta. Sillä illuusiotahan se on, ellemme tunnista valoa sisällämme. Haparoimme ja horjumme pimeydessä, löytämättä

Lue lisää »

Hyvää joulua!

Metsätonttu Iisakki Neuvokas toivottaa kaikille sivumme lukijoille rauhallista ja siunattua joulua. Valoa ja Rakkautta sinunkin sydämeesi.

Lue lisää »