Hifistelysaippua aktiivihiilestä

Kun mulla oli vastikään saippuatehdas käynnissä, tulin samalla hankkineeksi ainekset aktiivihiilisaippuaan. Siispä hifistelysaippua aktiivihiilestä.

Näitähän on näkynyt kaupoissa jo jonkin aikaa – siellä ja täällä.

Paloin halusta päästä tekemään kyseistä saippuaa ja vielä enemmän olin innoissani päästessäni kokeilemaan ihan käytössä.

Juurikin niin…

En liiemmin ole peseytymiseen käyttänyt saippuoita saatika mitään suihkugeelejä.

Toiveikkaana tietenkin ajattelin, josko aktiivihiilisaippua olisi nyt se, joka sytyttäisi mut saippuoimaan enemmänkin.

Juu, kyllä… taisin löytää suosikin, joka kelpaa iholleni. Ja, kun itse tekee, tietää mitä saippua pitää sisällään.

Valkoiseen melt & pour saippumassaan lisäsin karitevoita, hieman kauraöljyä, aktiivihiiltä tietenkin, pieni määrä mustaa mica –väriä  ja muutama tippa eteerisenä öljynä seetriä.

Vain muutama pisara tuoksua riittää mulle, sillä tuoksuton on se mitä itse yleensä suosin kaikessa kosmetiikassa. Voimakkaat tuoksut saavat herkän reakoimaan ja ne voivat laukaista jopa migreenikohtauksen.

Muottina käytin maitopurkkia. Se on helppo irrottaa saippuakalikan ympäriltä.

Ennen kuin juoksee hakemaan silikonisia saippuamuotteja, kannattaa ensin syynätä omat kaapit ja nurkat, josko löytyisi käyttökelpoisia muottivärkkejä.

Maitotölkkejä nyt ainakin joka taloudessa tulee.

Aktiivihiilisaippua on ollut nyt kovassa käytössä, ja tykkään – just oikea mulle. Iho tuntuu raikkaalta ja niin puhtaalta.

Joko sinä olet perehtynyt saippuanvalmistuksen saloihin? Suosittelen kokeilemaan.

 

Luomisen iloa!

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Saippuaa ihan itse

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Rakkaus on kaunis

Rakkaus on kaunis. Kerron sinulle nyt tarinan elämää suuremmasta rakkaudesta. Rakkaudesta, jonka sain juuri kokea. Minulle tämä viikko on ollut uskomattoman suurta rakkauden kokemusta. Sydäntäni

Lue lisää »
Luova Valo

Saako henkisyyttä tuoda esille luovuudessa?

Saako henkisyyttä tuoda esille luovuudessa? Kysymys, joka nousi kollektiivista ylös. Nostan asian pöydälle ja käsittelen sitä hieman kirjoituksessani. Saako käsitöitä harrastava tai sitä työkseen tekevä,

Lue lisää »