Himmelin valmistaminen paperipilleistä

Himmeli paperipilleista

Himmelin valmistaminen paperipilleistä.

Tässä jaksossa jatkamme siitä mihin viimeksi jäimme. Meillä on nyt paperipillit valmiina ja nyt voimme kasata niistä pienen himmelin.

1.  Katkaise riittävän pitkä pätkä kalalangasta. Pujota lanka parsinneulaan.

2.  Pujota 3 paperipilliä lankaan kuvan mukaisesti. Kiristä lanka ja tee yläosaan solmu. Katso, että pujotat lankaan kaikki pillit niin, että tekstit ovat samaan suuntaan.

3.  Vie lanka pitkän pillin ala-osaan. Pujota lyhyt ja pitkä pilli lankaan. Kiristä lanka ja tee yläosaan solmu.

4.  Vie lanka jälleen pitkän pillin ala-osaan. Pujota lankaan lyhyt ja pitkä pilli. Kiristä lanka ja tee yläosaan solmu.

5.  Vie lanka pitkä pillin ala-osaan. Pujota lyhyt pilli lankaan. Vie lanka 1. pitkän pillin läpi, joka on vasemmalla puolella. Kiristä lanka ja tee solmu yläosaan. Vie yläosassa langat samalla vastakkain ristiin, jolloin rakenne vahvistuu. Nyt himmelin yläosa on valmis.

6.  Olet nyt ylhäällä. Vie lanka pitkän pillin ala-osaan.

7.  Pujota lankaan 2 pitkää pilliä. Vie neula vastakkaiseen kulmaan ja lyhyen pillin läpi seuraavaan kulmaan. Kiristä lanka, ja kiepauta lanka kulmarakenteen ympäri, jota se vahvistuu.

8.  Pujota pitkä pilli lankaan. Kiristä lanka, ja kiepauta lanka kärjen ympäri.

9 . Pujota viimeinen pitkä pilli lankaan ja vie se vapaaseen kulmaan. Kiristä ja kiepauta lanka rakanteen ympäri. Vie lanka vielä pitkää pilliä pitkin yläsan kärkeen, ja tee solmu.  Himmeli on nyt valmis.

Huomio! Jos lanka jäi lyhyeksi, sitä voi jatkaa. Langan jatkoksen eli solmukohdan saa kätevästi näkymättömiin pillin sisään.

Himmeli paperipilleista

Luomisen iloa!

 

PS. Seuraavassa jaksossa jalostamme himmeliä. Teemme siihen koristeet eli jatkamme paperihelmien valmistamisella.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Paperipillien valmistaminen vanhoista kirjan sivuista. 

 

 

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Näe kaikki rakkauden silmin

Näe kaikki rakkauden silmin, on rakkauden enkeleiden sanoman ydin.  Näkisimmepä asiat ja kohtaamamme ihmiset aina rakkauden silmin. Minkälaisessa maailmassa silloin eläisimmekään? Olemme rakkauden enkeleitä ja

Lue lisää »
Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 28

Jotta voimme kasvaa ja kohottaa valoamme, meidän on opittava astumaan ulos totutuista raameista ja muoteista. Rikkomalla rajoja, teemme tilaa uudelle.        

Lue lisää »