Kun huovutusvimma iskee yllättäen ja tahtoo saada valmista nopeasti, niin pienet huovutustyöt ovat silloin paikallaan. Huovutettu kukkaro valmistuu nopeasti. Samalla pääsee testaaman eri tekniikoita ja tapoja huovuttaa.

Aina ei jaksa tehdä isosti ja suuritöistä, välillä on mukava saada valmista aikaan nopeasti.

Yksi helppo ja nopea tapa on huovuttaa styrox-pallon päälle.

Olen jo jonkin aikaa halunnut päästä testaamaan tällaisen kukkaron valmistamista. Samalla päätin kokeilla huovuttamista kahdella värillä. Kukkaron ulkopuoli on turkoosin sävyinen ja sisäpuoli sininen.

Huovutetun kukkaron valmistamiseen tarvitaan kukkaronkehys ja siihen passeli styrox-pallo, joka on kelmulla suojattu.

Ja ei muuta kuin huovuttamaan. Ensin kevyt neulahuovutus ja loppu hoituu märkähuovutuksella.

Jotain koristusta kukkaro vielä kaipasi. Eipä muuta kuin koukku käteen ja virkkaamaan.

Pienet kahden krs:n tähtikukat valmistuvat nopeasti. Tämä kyseinen tähtikukkamalli on yksi lemppareistani. Ne ovat yksinkertaisesti kauniita. Vielä swarovski kristallistrassi päälle ja valmista tuli.

 

Luomisen iloa!

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Siunattu muutos

Siunattua muutoksen aikaa, ihanat lukijani. Viikko on jälleen vierähtänyt ja on uuden Valoviestin aika. Tämän viikon viestintuojina ovat kristallienkelit  aiheenaan siunattu muutos. Kristallit ovat minua

Lue lisää »
Luova Valo

Luovuus asuu feminiinisyydessä

Luovuus asuu feminiinisyydessä. Pyhää feminiinisyyttä, naiseuden voimaa on pitkään vuosisatojen ja -tuhansien aikana painettu ja poljettu alas. Herkkää ja silti niin vahvaa, omassa voimassa olevaa

Lue lisää »