Kun huovutusvimma iskee yllättäen ja tahtoo saada valmista nopeasti, niin pienet huovutustyöt ovat silloin paikallaan. Huovutettu kukkaro valmistuu nopeasti. Samalla pääsee testaaman eri tekniikoita ja tapoja huovuttaa.

Aina ei jaksa tehdä isosti ja suuritöistä, välillä on mukava saada valmista aikaan nopeasti.

Yksi helppo ja nopea tapa on huovuttaa styrox-pallon päälle.

Olen jo jonkin aikaa halunnut päästä testaamaan tällaisen kukkaron valmistamista. Samalla päätin kokeilla huovuttamista kahdella värillä. Kukkaron ulkopuoli on turkoosin sävyinen ja sisäpuoli sininen.

Huovutetun kukkaron valmistamiseen tarvitaan kukkaronkehys ja siihen passeli styrox-pallo, joka on kelmulla suojattu.

Ja ei muuta kuin huovuttamaan. Ensin kevyt neulahuovutus ja loppu hoituu märkähuovutuksella.

Jotain koristusta kukkaro vielä kaipasi. Eipä muuta kuin koukku käteen ja virkkaamaan.

Pienet kahden krs:n tähtikukat valmistuvat nopeasti. Tämä kyseinen tähtikukkamalli on yksi lemppareistani. Ne ovat yksinkertaisesti kauniita. Vielä swarovski kristallistrassi päälle ja valmista tuli.

 

Luomisen iloa!

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Rullaati, rullaati – quilling hiutale

Rullaati, rullaati, lumihiutale paperista quilling tekniikalla. Jälleen kerran kaivoin vanhan kirjan esiin, ja aloin leikata suikaleita. Hurahtaa voi tähänkin tekniikkaan. Taitaa olla joka lajissa vaarana

Lue lisää »
Luova Valo

Miksi dualismista ei-dualistisuuteen?

Miksi suunnata katseena dualismista ei-dualistiseen näkökulmaan? Egomieli tykkää lukea – sen mielestä turvallista tekstiä, joka ei saa ego kavahtamaan ja luikkimaan pakoon. Egomieli ajattelee kovin

Lue lisää »