Huovutettu tohtorinhattu

Kukapa olisi uskonut, että jonain päivä saa ( joutuu ) tehdä tällaista. Huovutettu tohtorinhattu! Aikamoisen haasteen eteen meidät kyllä heitettiin.

Haaste otettiin vastaan innostuneena ja ainakin voimme sanoa yrittäneemme. Mitään takeita onnistumisesta emme uskaltaneet hatun tilaajalle luvata. Ainakin parhaamme teemme ja kokeilemme.

Hiiren hiljaa piti asiasta olla, ettei hatun saaja saa asiasta vihiä. Hattu meni nimittäin lahjaksi.

Kuvan tohtorinhattu on versio numero kaksi. Ensimmäinen meni harjoituksen piikkiin.

Itse asiassa tästä on vielä miniversiokin olemassa. Sekin harjoitushattu, jotta pystyimme hahmottamaan onnistuuko tällaisen tekeminen, miten muoto kehkeytyy huovuttaessa, minkälainen kaava olisi tehtävä ja vielä huomioitava kutistumisprosenttikin.

Koska olemme tarkkoja laadusta, hattua nro 1 emme voineet kelpuuttaa. Vaikka olihan se ensimmäiseksi tohtorinhatuksi ihan kelpo hyvä. Tämä kuitenkin onnistui paremmin ja saatoimme päästää tämän käsistämme.

Ihan yks yhteen aidon tohtorinhatun kanssa tämä ei mene, eikä se ollut tarkoituskaan. Kyllä tästä silti näkee, että kyseessä on tohtorinhattu, eikö vaan?

Luonnossa hattu pääsee paremmin oikeuksiin kuin näissä kuvissa.

Toivotaan, että hatun saaja ilahtuu iloisesti niin, että hattu on mieluinen. Varmasti mukava muisto, hienosta saavutuksesta.

 

Nyt oli erikoinen projekti, jota ei ihan kuka vaan pääsekään tekemään.

Yhteistyöllä se sujuu.  Me ( mies ja mä ). Ollaan me melkoinen tiimi.

Luomisen iloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Makramee seinävaate

Makramee seinävaate valmistui yhteisprojektina. Meillä molemmat solmeilee. Mies on myös koukuttunut solmeilusta ja huovutuksesta. Meillä hommat menevät sillä tavalla ristiin, että mies tekee lähes samoja

Lue lisää »