Huovutetut pääsiäispuput

Pääsiäinen mennä vilahti. Mitä sitten.

Tekemiseni eivät aina meni yksiin vuodenaikojen kanssa. Kesällä voi hyvin tehdä joulua ja talvella kesää. Tehdä just niin kuin huvittaa.

Pinttyneiden tapojensa orjaksi ei ole syytä ruveta. Luovuus virtaa, kun antaa sen virrata esteettä, ilman mielen kontrollia.

Tässä he poseeraavat, herra ja rouva pääsiäispuput.

Pariskunta on lähtenyt metsäretkelle läheiseen metsään ja nauttivat nyt vapaudestaan. Ainainen puotipuksuna oleminen ottaa välillä koville. Välillä on hyvä jäseniään oikoa ja mieltään virkistää.

Nämä puput työskentelevät pääsiäisteemaisessa nukkekotimaailmassa. Rouva pitää kahvilaa, jossa on tarjolla kaiken maailman pääsiäisherkkuja ja suussa sulavia herkkuja. Herra puolestaan pitää sisustus- ja lahjatavarakauppaa kahvilan yläkerrassa.

Pääsiäispuput on neulahuovutettu. Heidän vaatteensa on virkattu. Pituutta herralla korvankärjestä tassuun 15,5 cm ja rouvalla 15 cm.

Huovutettu pupu

 

Luomisen iloa!

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Neulahuovutettu panda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Viesti kristallienkeleiltä vk 42

Kaikki rukouksesi ovat saaneet vastauksen. Se mitä olet viimeaikoina pyytänyt, on kuultu. Olet tehnyt kovasti töitä saavuttaaksesi sen, mitä olet halajanut. Toiveisiisi ja pyyntöihisi on

Lue lisää »
Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 56

Mainetta ei voi menettää,  koska sitä ei koskaan ollutkaan. Se on vain ihmismielemme luomus. Egomme kiinnittyy maineeseen ja pelkää sen menettämistä. Miten voisimme menettää maineen, 

Lue lisää »