Huovutetut pääsiäispuput

Huovutettu pupu

Pääsiäinen mennä vilahti. Mitä sitten.

Tekemiseni eivät aina meni yksiin vuodenaikojen kanssa. Kesällä voi hyvin tehdä joulua ja talvella kesää. Tehdä just niin kuin huvittaa.

Pinttyneiden tapojensa orjaksi ei ole syytä ruveta. Luovuus virtaa, kun antaa sen virrata esteettä, ilman mielen kontrollia.

Tässä he poseeraavat, herra ja rouva pääsiäispuput.

Pariskunta on lähtenyt metsäretkelle läheiseen metsään ja nauttivat nyt vapaudestaan. Ainainen puotipuksuna oleminen ottaa välillä koville. Välillä on hyvä jäseniään oikoa ja mieltään virkistää.

Nämä puput työskentelevät pääsiäisteemaisessa nukkekotimaailmassa. Rouva pitää kahvilaa, jossa on tarjolla kaiken maailman pääsiäisherkkuja ja suussa sulavia herkkuja. Herra puolestaan pitää sisustus- ja lahjatavarakauppaa kahvilan yläkerrassa.

Pääsiäispuput on neulahuovutettu. Heidän vaatteensa on virkattu. Pituutta herralla korvankärjestä tassuun 15,5 cm ja rouvalla 15 cm.

Huovutettu pupu

 

Luomisen iloa!

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Neulahuovutettu panda

Lisää artikkeleita

Piparminttutikkarit
Hetki luovuudelle

Piparminttu -lollipopsit

Kalorittomat piparminttu -lollipopsit syntyvät kädenkäänteessä virkkaamalla. Käsitöiden tekemistäkään ei pidä ottaa liian vakavasti ja tiukkapipoisesti. Toisinaan on kiva leikkiä ja hassutella, kuten nyt, mieleni teki

Lue lisää »
Luova Valo

On vain yksi rakkaus

On vain yksi rakkaus, rakkaus, joka on meille kaikille yhteinen. Tämä hetki tarjoaa meille tilanteita ja mahdollisuuksia, joissa voimme avata sydäntämme vastaanottamaan ja jakamaan rakkautta

Lue lisää »