Huovutetut pääsiäispuput

Pääsiäinen mennä vilahti. Mitä sitten.

Tekemiseni eivät aina meni yksiin vuodenaikojen kanssa. Kesällä voi hyvin tehdä joulua ja talvella kesää. Tehdä just niin kuin huvittaa.

Pinttyneiden tapojensa orjaksi ei ole syytä ruveta. Luovuus virtaa, kun antaa sen virrata esteettä, ilman mielen kontrollia.

Tässä he poseeraavat, herra ja rouva pääsiäispuput.

Pariskunta on lähtenyt metsäretkelle läheiseen metsään ja nauttivat nyt vapaudestaan. Ainainen puotipuksuna oleminen ottaa välillä koville. Välillä on hyvä jäseniään oikoa ja mieltään virkistää.

Nämä puput työskentelevät pääsiäisteemaisessa nukkekotimaailmassa. Rouva pitää kahvilaa, jossa on tarjolla kaiken maailman pääsiäisherkkuja ja suussa sulavia herkkuja. Herra puolestaan pitää sisustus- ja lahjatavarakauppaa kahvilan yläkerrassa.

Pääsiäispuput on neulahuovutettu. Heidän vaatteensa on virkattu. Pituutta herralla korvankärjestä tassuun 15,5 cm ja rouvalla 15 cm.

Huovutettu pupu

 

Luomisen iloa!

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Neulahuovutettu panda

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Rajoittavatko uskomukset luovuuttasi?

Niin, rajoittavatko uskomukset luovuuttasi? Rajoittaviin uskomuksiin luovuudessa törmää ihan liian usein ihmisten juttuja kuunnellessa. Perin omituiset, hassut, rajoittuneet ajatukset ja uskomukset luovuudesta ovat sitkeästi vaikuttamassa

Lue lisää »
Luova Valo

Luovuus asuu feminiinisyydessä

Luovuus asuu feminiinisyydessä. Pyhää feminiinisyyttä, naiseuden voimaa on pitkään vuosisatojen ja -tuhansien aikana painettu ja poljettu alas. Herkkää ja silti niin vahvaa, omassa voimassa olevaa

Lue lisää »