Inspiraatiota virkkaukseen hämähäkinverkosta

Happy halloween, inspiraatiota virkkaukseen hämähäkinverkosta.

Huomasin kantavani kaupasta ensimmäistä halloween kurpitsaa. En ottanut isointa. Kauppaan jäi. Etsiskelin oikein pieniä ja söpöjä. Turhaan.

Otin pienimmän minkä löysin.

Tähän on tultu. On ajateltava, kuinka tekemänsä käsityöt kuvaa. Ideat ja rekvisiitat vaihtuvat lennosta. Välillä onnistuu, välillä ei.

Jos ei kokeile ja harjoittele, ei myöskään opi ja kehity. Mielensä on rohkaistava ja hypättävä epämukavuusalueelle.

Uusille teknisille härpäkkeillekin olisi tarvetta.

Aihepiiri kiinnosti niin paljon, että piti käydä hakemassa oppia some videokuvauksesta ja -valokuvauksesta, näin älypuhelimen näkökulmasta.

Ihan mahtavia täsmä-tietoiskuja aihepiireistä olivatkin. Kivasti tuli uutta tietoa ja samalla oivalsin, että ei tässä niin tumpeloita tekniikan suhteen ollakaan oltu, vaikka niin olin itsestäni ajatellut.

Koristesarja on nimeltä Black Ruby, joka sisältää hiutaleen, kellon ja pallon.

Virkatut joulukoristeet kirjaan lopulta päätyi vain hiutalemalli. Pallo ja kello eivät täyttäneet laatuvaatimuksia. Alun perin en suunnitellut tätä sarjaa halloweeniksi, mutta kas kummaa, nehän sopivat teemaan oikein hyvin.

Langaksi voi valita vaikka kurpitsaoranssin ja sen kaveriksi mustat helmet.

Näyttäviä ja kestäviä koristeita saa luotua väreillä ja tekstuureilla. Tunnelmat ja muotokielet vaihtuvat, mielikuvitus ja ideat lentävät, kun sallii luovan leikin astua näyttämölle.

Luomisen iloa!

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Virkatut joulukoristeet

Kirjan takaa tarinoita

Helmihurahdus

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Lempeys Itse

Lempeys Itse on armoa ja rakkautta Jumalallisen Äidin. Löydämme armollisuuden ja rakkauden sisältämme. Meidän tulee muistaa käyttää niitä lempeydellä itseemme. Me itse tarvitsemme lempeyttä eniten.

Lue lisää »
Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 30

Niin pientä ja pimeää, läpitunkematonta koloa ei ole, jonne valonsäteet eivät yltäisi. Valo löytää aina tiensä sinne missä on puhdistettavaa, anteeksiannettavaa ja puutetta rakkaudesta. Valo

Lue lisää »