Inspiraatiota virkkaukseen hämähäkinverkosta

Happy halloween, inspiraatiota virkkaukseen hämähäkinverkosta.

Huomasin kantavani kaupasta ensimmäistä halloween kurpitsaa. En ottanut isointa. Kauppaan jäi. Etsiskelin oikein pieniä ja söpöjä. Turhaan.

Otin pienimmän minkä löysin.

Tähän on tultu. On ajateltava, kuinka tekemänsä käsityöt kuvaa. Ideat ja rekvisiitat vaihtuvat lennosta. Välillä onnistuu, välillä ei.

Jos ei kokeile ja harjoittele, ei myöskään opi ja kehity. Mielensä on rohkaistava ja hypättävä epämukavuusalueelle.

Uusille teknisille härpäkkeillekin olisi tarvetta.

Aihepiiri kiinnosti niin paljon, että piti käydä hakemassa oppia some videokuvauksesta ja -valokuvauksesta, näin älypuhelimen näkökulmasta.

Ihan mahtavia täsmä-tietoiskuja aihepiireistä olivatkin. Kivasti tuli uutta tietoa ja samalla oivalsin, että ei tässä niin tumpeloita tekniikan suhteen ollakaan oltu, vaikka niin olin itsestäni ajatellut.

Koristesarja on nimeltä Black Ruby, joka sisältää hiutaleen, kellon ja pallon.

Virkatut joulukoristeet kirjaan lopulta päätyi vain hiutalemalli. Pallo ja kello eivät täyttäneet laatuvaatimuksia. Alun perin en suunnitellut tätä sarjaa halloweeniksi, mutta kas kummaa, nehän sopivat teemaan oikein hyvin.

Langaksi voi valita vaikka kurpitsaoranssin ja sen kaveriksi mustat helmet.

Näyttäviä ja kestäviä koristeita saa luotua väreillä ja tekstuureilla. Tunnelmat ja muotokielet vaihtuvat, mielikuvitus ja ideat lentävät, kun sallii luovan leikin astua näyttämölle.

Luomisen iloa!

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Virkatut joulukoristeet

Kirjan takaa tarinoita

Helmihurahdus

 

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Näe todellinen arvosi

Olemme jokainen Luojamme kauneimpia timantteja. On aika nähdä kaikkien pölykerrosten läpi, kuinka kaunis timantti olet. Näe todellinen arvosi. Aivan kuten timantit, mekin timantteina olemme usein

Lue lisää »
Luova Valo

Henkistä extremeä

Sielun pimeää yötä ihmisyyden rämeillä, aatoksia sieltä, rönsyjä täältä eli egonpeliä elämän unessa. Henkistä extremeä. Vaikka kirjottaminen on mielipuuhiani, sain silti egoni kiinni tekstieni vertailusta

Lue lisää »