Jokainen on pohjimmiltaan luova

Jokainen on pohjimmiltaan luova. Luovuus asuu jo meissä. Meidän ei tarvitse hakea luovuutta itsemme ulkopuolelta, koska luovuus ON JO MEISSÄ.

Luovuus on synnyin oikeutemme Jumalallisina olentoina. Emme voisi olla yhtään vähempää.

Koska luovuus on jo meissä, meidän työkalupakkimme kokonaisvarustuksessamme, kykenemme luomaan mitä vain haluamme. Luomme joka hetki. Olemme Luojia, Luojattaria.

Jokainen meistä luo elämäänsä ajattelemalla, sanoillamme ja teoillamme. Kaiken aikaa tuo ihmeellinen luova virtaus virtaa ja ilmenee kauttamme. Luovina olentoina luomme elämäämme sen jokaisena hetkenä. Tästä syystä, meidän jokaisen tulee olla tietoisia siitä, mitä luomme ajatuksillamme, sanoillamme ja teoillamme.

Koska me kaikki olemme luovia, on meidän jokaisen löydettävä oma juttumme. Meillä jokaisella on luovia ominaisuuksia, jotka vain odottavat, että löytäisimme ne. Ja, kun olemme löytäneet ne, meidän on käytettävä niitä.

Luovien ominaisuuksien ja taitojen löytäminen auttavat ja kasvattavat meitä itseämme. Voimme kasvaa ja kehittyä luovuuden kautta.

Tunnistamalla luovat vahvuutemme ja valjastamalla ne käyttöömme voimme palvella suurempaa kokonaisuutta, ihmiskuntaa, universumia ja koko tätä ihmeellistä planeettaa, jossa elämme ihmiselämäämme.

Luovuus ei ole mikään vähäpätöinen juttu, pelkkä harrastus tai ajanviete. Luovuudella on suurempi ja laajempi kokonaisuus ja merkitys meissä kuin saatoimme koskaan ennen edes kuvitella.

Me kaikki olemme luovia riippumatta siitä mikä meidän koulutuksemme, työmme ja yhteiskunnallinen statuksemme on. Meistä jokainen voi kehittää luovuuttaan, kokeilla uusia tekniikoita ja luovuuden ilmentymiä.

Emme saa sortua vähättelemään ja aliarvioimaan omaa tai muiden luovuutta. Emme saa antaa oman mielemme tai muiden ihmisten lannistaa ja nujertaa sisällämme orastavaa ja kukoistavaa luovuutta.

On meistä itsestämme kiinni panostammeko luovuuden kehittämiseen vai unohdamme haaveemme ja unelmamme. On meistä itsestämme kiinni näivetämmekö orastavan luovuuden ja heitämmekö luovuuden lahjat hukkaan.

Meidän jokaisen tehtävä ja velvollisuus on ruokkia luovuuttamme, ja ilmentää sitä elämässämme parhaalla mahdollisella tavalla. Me yksin kannamme vastuun valinnoistamme ja tekemättä jättämisistämme.

Ota hetki aikaa itsellesi ja mieti mitä tuntemuksia ja ajatuksia nämä kysymykset sinussa herättävät?

* Mitä luovuus sinulle merkitsee?
* Missä sinä koet olevasi luova?
* Mitä luovaa teit lapsena?

Luomisen iloa!

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Kulje sydämesi tietä

Tähän on tultu. Olet valmis ja tiedostat sen. Kulje sydämesi tietä. Anna rakkauden vahvistaa uskoasi ja rohkeuttasi. Seiso omassa totuudessasi. Tehtäväsi avautuu sinulle. Valonauttajat ovat

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Virkattu kukkaro

Virkattu kukkaro lemppariväreillä. Samalla asiaa jakamisen ilosta ja sen merkityksestä luovuudessa. Hillitty ja yksinkertainen kukkaro, joka sisältää muutaman teknisen koukun. Kukkarokehyksen kiinnittäminen on myös oma

Lue lisää »