Kannellinen rasia neulasista

Havunneulasista on moneksi. Kekseliäs ja kätevä loihtii neulasistakin käyttöesineitä.

Kannellinen rasia neulasista on luontoa parhaimmillaan. Ekologista ja kaunista.

Neulasten lisäksi tarvitaan vain lankaa. Tässä harjoitustyössä opettelimme tekniikkaa ja käytimme ompelulankana 6 –säikeistä kalalankaa.

Suosittelemme käytettäväksi vahattua S-lon lankaa. Se on kestävää ja sillä on mukava ommella neulaset kiinni. Ja, mikä parasta, S-lon langasta löytyy monta uskomattoman upeaa ja herkullista väriä.

Suosittelemamme lanka ei ole ekologinen, mutta se on kuitenkin kestävä ja sopii hyvin tämän kaltaisiin töihin.

Voit hyvin käyttää luonnonmukaisempiakin lankoja tai vaikka kalalankaa, joskin kalalanka menee ommeltaessa helposti sykkyrälle ja solmuja tulee.

Kukapa olisi uskonut, että jonain päivänä valmistaisimme neulasistakin jotain. Ihan huippua käyttää luonnonantimia. Luonto on täynnä aarteita. Ne on vain osattava nähdä.

Alkuperäiskansat ovat tottuneet hyödyntämään monipuolisesti luonnon aarreaittaa, valmistamaan rasioita ja koreja luonnon antimista, kuten havupuiden neulasista.

Perinteistä käsityökulttuuria ja kädentaitoja meidän nykyihmistenkin olisi hyvä vaalia ja arvostaa rinta rottingilla.

 

Nyt taisi löytyä uusi rakkaus. Materiaali on ainakin ihan mahtava.

Kyllä tämä muovikrääsän voittaa mennen tullen.

Luomisen iloa!

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Rakkautta, rakkautta

Rakkautta, rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme. Rakkautta ei voi olla liikaa eikä sen merkitystä voi koskaan korostaa liiaksi. Kun tuossa tunnustelin mistä aiheesta kirjoittaisin tai

Lue lisää »
Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 55

Illuusiot ovat mielemme peilejä. Näemme peilien viisteistä ja heijastuksista vain osan. Sen, minkä mielemme on kulloisellakin hetkelle meille projisoinut. Me kaikki olemme kytköksissä yhteiseen mieleen,

Lue lisää »