Kirjan takaa tarinoita

Tulin kertomaan sinulle hieman kirjan takaa tarinoita. Tiesitkö, että nimesin käsityökirjani koristemallit naisten nimillä?

Toki mukaan mahtuu jokunen malli, joilla ei ole suoraan naisen nimeä. Niilläkin on nimensä takana syvempi merkitys ja sanoma kerrottavanaan.

Miksi näin? Miksi juuri naisen nimi koristeelle?

Nimesin useimmat koristeet naisten nimillä, koska tahdoin sillä tavalla kunnioittaa Pyhää naiseutta, feminiinistä energiaa meissä. Me naiset olemme Jumalattaria, kauniita kukin tavallaan.

Feminiinienergia on nousussa. Siinä meidän naisten tulisi eritoten kunnostautua niin, että olemme eturintamaassa nostamassa tätä kaunista, luovaa, hoitavaa, äidillistä, niin sensuellin kaunista ja pyhää energiaa ihmiskunnassamme.

Jokaisen naisen sisällä asuu takuu varmasti upea Jumalatar, sinun on vain päästettävä se esiin. Sellaisena kuin se tahtoo.

Kaikenlainen vähättely, itsensä mitätöiminen, muiden asettaminen itsensä edelle, alistuminen, uhriutuminen, kynnysmattoilu, seinäruusuilu yms. pois, pois, pois.

Jumalatar toimii rakkaudesta käsin, kuunnellen vain ja ainoastaan omaa sydäntään, omaa totuuttaan ja viisauttaan.

Jos ääntäsi ja voimaasi on tähän saakka vaiennettu, niin, ettet ole saanut ilmaista itseäsi, totuuttasi ja viisauttasi, niin nyt kuule nainen, on aika olla rohkea ja tehdä asialle jotain.

Jokainen meistä saa ilmaista itseään niin kuin tahtoo. Jos emme saa ilmaista ääntämme, totuuttamme, viisauttamme, niin sehän tukkii meidän kurkkushakramme. Ja, sehän heijastuu ja näkyy solarissa… sydämessäkin.

Vaiennettu nainen, missä on voimasi? Missä on rohkeutesi? Kuka tekisi sinusta sellaisen?

Olisiko aika ottaa voimasi takaisin itselle, olla aidosti oikeasti rohkea, ja kuunnella vain ja ainoastaan sydämensä toiveita?

Sydämen tie on ainoa tie. Sydämensä seuraaminen on totuutta ja rohkeutta. Ei ne ulkopuoleltasi löydy, vaan sisältäsi.

Nainen, upea Jumalatar, onko sinussa rohkeutta seisoa omassa totuudessasi, sydämesi viisaudessa?

Onko sinussa rohkeutta seurata sydämesi ääntä, vaikka toiset kulkevat vastakkaiseen suuntaan kuin sinä itse? Voitko selkä suorana seisoa sanomasi takana, rohkeana, tietäen, että toteutat sydämesi ääntä?

Mikäli polvet alkavat tutista ja selittelyt nousta pintaan niin, olisiko aika tehdä jotain? Lakkaa juoksemasta karkuun, piiloutumasta tuttuun ja turvalliseen harmaaseen massaan, joka himmentää valosi.

Herättelen sinua, koska sinua tarvitaan nainen. Herää unestasi. Ole se joka oikeasti olet.

Niinpä kirjani joulukoristemallit saivat nimekseen naisten nimiä.

Kirjan takaa tarinoita. Feminiinienergiaa. Naiseutta. Kauneutta. Tässä jälleen pieni makupala Virkatut joulukoristeet kirjan malleista.

Kirjaa voi kirjoittaa ja tehdä niin monella tapaa. Kukin tyylillään. Mikä rikkaus ja luovuus siinäkin näkyvät.

Minun on luontevaa käyttää intuitiivisuutta ja henkisyyttä luovissa töissäni, kuten tekemässäni virkkauskirjassani. On täysin luonnollista ottaa henkisyys ja intuitiivisuutta kirjaprojektiin mukaan.

Mitään pelättävää ei ole, silloin, kun rakkaus ohjaa toimintaa. Vain rakkaudella on merkitystä, ja sitä me kaikki opettelemme täällä ihmisyyden kasvuympyröissä.  Rakkaus on ainut voima, jonka edessä kaikki muu väistyy.

Siinä missä kirjailijat yleensä nimeävät kirjansa jollekin henkilölle, tein toisin. Omistin kirjani laajemmalle rakkaudelle. Jokainen voinee käsittää omistuksen niin kuin tahtoo.

Minulle sillä on äärettömän suuri ja laaja merkitys. Kirjahan syntyi rakkaudesta. Rakkaudesta lajiin. Rakkaudesta virkkaukseen.

Annoin osan sielustani kirjalle. Siten kirja on rakkaudenosoitus korkeimmalle rakkaudelle.

On varmasti hyvin poikkeavaa omistaa kirjansa näin suurelle ja mahtavalla voimalle. Minusta niin kuuluu tehdä. Se on oikein.

Se on oikein, koska sydän sanoo.

 

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Huovutuskokeilu

Reikäjuusto vai lettu? Vai sittenkin ihan oikea huovutustyö? Kun idea yllättäen tupsahtaa mieleen, on hetki päästävä kokeilemaan ja testaamaan idean toimivuutta käytännön tasolla. Tämä on

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Virkattu marsipaanileivos

Silmillähän saa herkutella. Vai mitä?  Kesäkukilla koristeltu kaloriton marsipaanileivos on virkattu. Syötäväksi kelpaamaton herkku, joka ei myöskään kasvata pelastusrengasta vatsan ympärillä. Hassunhauska pikkuprojekti, johon voi

Lue lisää »