Kynäteline havunveulasista

Muovituotteille voidaan sanoa nyt heipat tämän ekologisemman vaihtoehdon myötä.

Tällä kertaa hyppysistämme valmistui korkeampi työ, kynäteline havunneulasista. Neulastyömme siis jatkuvat.

Kuten kaikessa muussakin tekemisessä ja tekniikassa, harjoitus tekee taiturin. Itseään on hyvä haastaa ja etsiä uusia muotoja ja ulottuvuuksia. Niinpä lähdimme valmistamaan kynätelinettä, säilytyspurkkia kynille.

Tämä tuotos pääsi työpöydälleni muiden tuunattujen purnukoiden seuraan. Työpöydälläni kaikki tärkeimmät hilpehöörit on kätevästi kädenulottuvilla. Kaikki itse tuunatuissa purkeissa, koukut, siveltimet, kynät yms.

Käytän mielelläni lasipurkkeja ja säilyketölkkejä. Olen varmaan jo hehkuttanut asiasta sinullekin.

Osan työpöydän purkeista olen myös ruostuttanut. Pidän rouheisesta, ruosteisesta ilmeestä. Ruosteisissa tavaroissa on elämän rosoisuutta ja ajanpatinaa, elämän jäljet esillä. Kiehtoo ainakin minua.

Tässä sinulle vielä vinkki:

Lasipurkit ja säilyketölkit voi maalata, käsitellä mieleisillään pinnoitteilla, mitä vain ikinä keksit. Helppoa ja mukavaa askartelupuuhaa ja ajanvietettä myös lapsiperheille, jos iskee tekemisenpuute.

Ja, jos tahdot oikein haastaa itseäsi ja oppia uusia taitoja, niin otapas kuule havunneulaset käyttöön, ja loihdi niistä vaikka tällainen kynäteline.

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Kolin valloitus ja selkeät unet

Onko henkisyydellä kuinka suuri painoarvo silloin, kun valitset lomakohdettasi? No, meille on. Jokakesäiset Porvoon maisemat vaihtuivat tänä kesänä Kolin maisemiin. Porvoo puinaisine aittoineen ja vanhan

Lue lisää »
Luova Valo

Miksi valo ja valokieli tiggeröivät?

Oli tultava kertomaan lisää valokielestä, sillä se tuntuu olevan joidenkin ihmisten egomielestä höpö höpöpuhetta. Se voi olla sinulle tämän hetkinen totuus, siitä tietoisuustasostasi, jonka läpi

Lue lisää »