Laskostaiteltu enkelikoriste

Enkelit ovat täällä. Laskostaiteltu enkelikoriste.

Muistatko sinä vielä lapsuuden aikaiset kiiltokuvaenkelit?

Minä ainakin muistan kauniit kiiltokuvat enkeleineen ja kukkineen. Silloin enkelit olivat vain kiiltokuvissa. Nykyään tiedän, että enkelit ovat muutakin kuin vaan kuva, palaa kaunista paperia.

Tänään nostan esille muistoja herättävät, nostalgiset kiiltokuvaenkelit. Kiiltokuvaenkelit sopivat ihan täydellisesti tähän laskostaiteltuun ornamenttimalliin.

Enkelikoriste syntyy skräppispaperista taittelemalla. Ulkokehän taitokset voi leikata, jolloin syntyy sakarat. Keskelle liimataan kiiltokuvaenkeli. Sakaroihin voi liimata timantteja, kimallehilettä tms. mitä kaappien ja laatikoiden kätköistä löytyy.

 

Pastellilinjalla jatkoin taittelemalla vielä toisen pienemmän enkelikoristeen. Mietin pitkään olisinko laittanut alaosaan roikkumaan lankoja tai muita hörskykkeitä?

Joskus…

vähemmän on enemmän.

Toisinaan enemmän on enemmän.

Jos olet hörsykkeiden kannalla, laita ihmeessä.

 

Enkelit ovat täällä. Aina. Kaikkialla. Emme ole koskaan yksin.

Enkeleitä ja luomisen iloa!

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Pieni on kaunista.

Rullaati, rullaati.

 

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Mini seinävaate makrameetekniikalla

Mini seinävaate makrameetekniikalla. Tämä pieni seinävaatekokeilu syntyi koho- ja hernesolmuilla ( eng. berry knot ). Lankana Bobbiny. Yllättävän vaikeaksi on muodostunut lankojen pituuden arviointi. Paljonhan

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Virkattu pieni unisieppari

Ihana pieni unisieppari virkkaamalla. Intohimoisella virkkaajalla syntyy jos jonkinlaista testikappaletta. Epämääräinen läjä koevirkkauksia, jotka on tullut jemmattua talteen odottamaan sitä päivää, kun keksii niistä jotain.

Lue lisää »