Laskostaiteltu enkelikoriste

Enkelit ovat täällä. Laskostaiteltu enkelikoriste.

Muistatko sinä vielä lapsuuden aikaiset kiiltokuvaenkelit?

Minä ainakin muistan kauniit kiiltokuvat enkeleineen ja kukkineen. Silloin enkelit olivat vain kiiltokuvissa. Nykyään tiedän, että enkelit ovat muutakin kuin vaan kuva, palaa kaunista paperia.

Tänään nostan esille muistoja herättävät, nostalgiset kiiltokuvaenkelit. Kiiltokuvaenkelit sopivat ihan täydellisesti tähän laskostaiteltuun ornamenttimalliin.

Enkelikoriste syntyy skräppispaperista taittelemalla. Ulkokehän taitokset voi leikata, jolloin syntyy sakarat. Keskelle liimataan kiiltokuvaenkeli. Sakaroihin voi liimata timantteja, kimallehilettä tms. mitä kaappien ja laatikoiden kätköistä löytyy.

 

Pastellilinjalla jatkoin taittelemalla vielä toisen pienemmän enkelikoristeen. Mietin pitkään olisinko laittanut alaosaan roikkumaan lankoja tai muita hörskykkeitä?

Joskus…

vähemmän on enemmän.

Toisinaan enemmän on enemmän.

Jos olet hörsykkeiden kannalla, laita ihmeessä.

 

Enkelit ovat täällä. Aina. Kaikkialla. Emme ole koskaan yksin.

Enkeleitä ja luomisen iloa!

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Pieni on kaunista.

Rullaati, rullaati.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Kultaiset jalanjäljet

Olemme matkalla kultaiseen aikaan. Jätämme kultaisia jalanjälkiä. Olemuksemme säteilee valoa, joka koskettaa ja avaa. Herättelee. Valo ravistelee nukkuvat hereille. Ravistelu on hyväksi. Unihiekat silmiltä on

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Huovutusta oppimassa

Hei rakas lukijani. Mitä sinulle kuuluu? Mitä olet oppinut? Olin viime viikonloppuna huovutusta oppimassa ihan mukavasti kotoa käsin. Elenan webbinaari huovuttamisesta sai aikaan sen, että

Lue lisää »