Lehdestä pukkasi haastattelu

Oi, mikä ihana yllätys odotti postilaatikossa. Kauneimmat käsityöt –lehdestä pukkasi haastattelu syyskuun puolella, ja nyt se löytyy lehtien sivuilta. Olipas jännittävä ja mukava rupattelutuokio.

Enkelit tietenkin paikalla ohjaamassa keskustelua ja tukeaan tuomassa. Luotan, että asiat menevät juuri niin kuin pitääkin ja suustani pulpahtavat ne sanat, mitä kuuluukin sanoa.

Ilahduin ja lämmitti sydäntä. Yllätyin positiivisesti lehden muustakin virkkaustarjonnasta ja visuaalisesta ilmeestä.

Kaikki on aina hyvin.

On ihan luonnollista yhdistää enkelit ja henkisyys luovuuteen. Ei ne koskaan poissulje toisiaan, vaan tukevat ja vahvistavat luovuutta, nostaen luovuuden korkeampaan potentiaaliin.

Olisi silkkaa uppiniskaisuutta olla käyttämättä tällaista työvälinettä omassa luovuudessa.

Luovuus ja henkisyys kehittyvät. Se johtaa syvällisempään itsetuntemukseen matkalla kohti itseoivallusta ja rakkauden syvintä olemusta.

Maailma galakseineen, universumin tähtipölyjä myöten, vastaa sydämen paloon, rakkauteen, joka kutsuu toteuttamaan sydämen kutsumusta ja jakamaan viisautta.

Luottamaan Korkeimpaan. Aina. Ainoaan totuuteen, joka on rakkaus.

Rakkaus kierrätysaskarteluihin, kuten vanhojen kirjan sivuista quilling tekniikalla tehtyihin ornamentteihin, on minulla myös suurta. Mitä kaikkea voikaan taikoa palasta paperia ja pisarasta liimaa.

Iisakki Neuvokas, metsätonttu, ikuistettiin myös lehteen. Hän valmistui viime jouluksi, ja on siitä asti seikkaillut yksisarvisten kanssa milloin missäkin. Näin tarinat hänestä kertovat.

Stellina, joka muuten on yksi lemppareistani, löytyy myös lehdestä. Stellina on kuusisakarainen tähti, jonka sakaroissa on sädehtiviä putkihelmiä.

Tunnelmakuva Stellinasta muutaman muun koristeen kanssa on Ilona P:n käsialaa. Tämä oli lehden toimituksessa unohtunut mainita, joten korjaan sen tässä. Tekijänoikeudet on aina muistettava.

Kaunista viikkoa sinulle. Pistetään koukut viuhumaan, taiotaan joulusta lumottu virkatuilla koristeilla ja itse tehdyillä lahjoilla.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Himmelin valmistaminen paperipilleistä

Ornamentti vanhasta kirjasta

Huovutettu metsätonttu 

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Makrameesulka kohosolmuilla

Solmeilu on vienyt mennessään. Vaikka virkkaustakin on toki tapahtunut, hurahtaminen makramee solmeiluun on tainnut väistämättä tapahtua. Tätä kohosolmuilla tehtävää makrameesulkaa puurenkaaseen tehtynä, olen pitkään ihastellut

Lue lisää »
Luova Valo

Intuitiivista maalausta enkeleiden kanssa

Oletko kokeillut intuitiivista maalausta enkeleiden kanssa? Intuitiivisuus on meillä jokaisella syntyessämme. Intuitiivisuus on meille täysin luontainen perusominaisuus. Ei se ole vain harvojen, valittujen tai oikeutettujen

Lue lisää »