Lumottujen solmujen makrameekukka

Lumottujen solmujen makrameekukka. Makrameesolmeilu on ihanaa puuhaa, ja kuinka monenlaiseen muotoon solmut taipuvatkaan.

Pitkään ihastelin makramee tekniikalla tehtyjä kukkia, ja siitä innostuneena päätin itsekin kokeilla.

Kokeiltu on ja ei ihan helppo juttu ollutkaan. Voitko kuvitella, että minulla meni kokonainen päivä tuskaillessa yhden terälehden kanssa. Makrameeta olen ennenkin tehnyt ja solmut kyllä tuttuja.

Käyn you tubessa katsomassa miten kukka tehdään. Teen ja puran. Teen ja tuskailen. Puran ja teen. Puran. Menen taas katsomaan you tubeen ja yritän pysyä kärryillä. Katson ja katson, miten se sen pyöräyttää.

Niinhän siinä kävi, että luovutin.

Kunnes… muutaman minuutin päästä olin taas kokeilemassa. Luonteeseeni ei kuulu antaa periksi. Minähän teen sen –asenteella jatkoin.

Tälläkin kertaa se tuli todistettua. Ohjeet ja videot eivät toimi enää minulla. Se ei vaan toimi niin. Luovuuteni on vapaata ja intuitiivista. Spontaania. Villiä.

Kaikki mikä rajoittaa vapaana virtaava luovuutta, on mielentasolla luomista. Se on 3 D tason luovuutta. Ei toimi. Ei minulla.

Siispä jatkoin kukan terälehtien solmeilua solmu toisen perään ilman mitään ohjeita. Annoin vaan mennä siltä kun tuntuu. Ja kappas vaan, sehän alkoi luonnistumaan.

Lopulta sain kukan terälehdet valmiiksi. Ompelin ne muutamilla pistoilla toisiinsa kiinni. Teinpä vielä varren kukalleni kääresolmulla.

Kyllä sen kukaksi tunnistaa. Tuosta voi vaan parantaa. Lankana Bobbiny 3 mm.

 

Oletko sinä tehnyt kukkia makrameetekniikalla?

Mitkä ovat sinun kokemuksesi makrameesta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 54

Kun tulemme tietoisiksi omasta valostamme, se havahduttaa ja herättää meidät illuusioiden unesta. Sillä illuusiotahan se on, ellemme tunnista valoa sisällämme. Haparoimme ja horjumme pimeydessä, löytämättä

Lue lisää »
Luova Valo

Rakkaus on parasta lääkettä

Tässä ajassa, mitä nyt elämme, on monenlaista menossa. Käymme ihmiskuntana läpi muutoksentuulia. On pelkoa, hämmennystä ja epätietoisuutta tulevasta. Ainoa vastaus kaikkeen on rakkaus. Pelko selätetään

Lue lisää »