Makramee lasinaluset

Makramee tekniikalla solmitut lasinaluset syntyvät nopeasti kohosolmuilla. Solmua solmun perään, ja lisäykset aina tarvittaessa.

Lankojen eli narujen lisäyskohdan kyllä näkee, milloin on tarpeen lisätä työhön uusia lankoja. Huomion arvoista on se, että lisättävien lankojen pituudet lyhenevät sitä mukaan kun työ etenee. Näin säästyy myös lankaa.

Ilman tarvittavia lisäyksiä työstä saattaa tulla kuppi.

Nämä lasinaluset ovat oikeasti tosi helppoja ja nopeita tehdä. Ja vieläpä hauskaa puuhaa. Samalla tekniikalla voi kokoa kasvattaa mieleisekseen vaikka pöytätabletiksi. Miksei mattoon asti.

Solmeilimme lasinaluset moppari kierrenarusta. Isommasta seinävaatetyöstä jäin narua sen verran, että saimme pari lasinalusta solmeiltua. Uusi naru osoittautui huomattavasti vaaleammaksi ( kuvassa etummaisena ).

Onko sinulle jo muodostunut suosikkinaru makrameetöihin?

Meidän lempinaru on moppari. Sitä me mieluiten käytämme makrameetöihin.

Kuppi kuumaa kyllä nyt maistuisikin.

 

Luomisen iloa!

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Makrameelehtiä.

Solmeiltu sydän.

 

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Unelmat toteutuvat

Aamulla tunsin vahvasti yksisarvisten voiman. Voimasta ei voinut erehtyä. Aivan kuin heitä olisi ollut kokonainen komppania paikalla, niin vahvaa ja voimallista se oli. Tiesin, että

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Neulahuovutettu panda

Hän on omintakeinen panda. Tämä pikkukaveri on vain rapiat 10, 5 cm pitkä, ja hänet on neulahuovutettu. Tein hänet aikoinaan nukkekotimaailmaan. Minulle käy usein niin,

Lue lisää »