Makramee lasinaluset

Makramee tekniikalla solmitut lasinaluset syntyvät nopeasti kohosolmuilla. Solmua solmun perään, ja lisäykset aina tarvittaessa.

Lankojen eli narujen lisäyskohdan kyllä näkee, milloin on tarpeen lisätä työhön uusia lankoja. Huomion arvoista on se, että lisättävien lankojen pituudet lyhenevät sitä mukaan kun työ etenee. Näin säästyy myös lankaa.

Ilman tarvittavia lisäyksiä työstä saattaa tulla kuppi.

Nämä lasinaluset ovat oikeasti tosi helppoja ja nopeita tehdä. Ja vieläpä hauskaa puuhaa. Samalla tekniikalla voi kokoa kasvattaa mieleisekseen vaikka pöytätabletiksi. Miksei mattoon asti.

Solmeilimme lasinaluset moppari kierrenarusta. Isommasta seinävaatetyöstä jäin narua sen verran, että saimme pari lasinalusta solmeiltua. Uusi naru osoittautui huomattavasti vaaleammaksi ( kuvassa etummaisena ).

Onko sinulle jo muodostunut suosikkinaru makrameetöihin?

Meidän lempinaru on moppari. Sitä me mieluiten käytämme makrameetöihin.

Kuppi kuumaa kyllä nyt maistuisikin.

 

Luomisen iloa!

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Makrameelehtiä.

Solmeiltu sydän.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Shamaanirumpu itse tehden

Kun teet shamaanirumpusi itse, luot rumpuusi hyvin läheisen suhteen. Rummusta tulee sinulle erityisen rakas. Shamaanirummun valmistaminen on henkimaailman juttu. Henkimaailma eli Valon maailma on vahvasti

Lue lisää »
Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 67

Se, minkä kiellämme toiselta, sen kiellämme itseltä. Kuka se lopulta on, keneltä kiellämme ja viemme onnen? Ego sinussa ei salli onnea toiselle. Ego sinussa ei

Lue lisää »