Makramee lasinaluset

Makramee tekniikalla solmitut lasinaluset syntyvät nopeasti kohosolmuilla. Solmua solmun perään, ja lisäykset aina tarvittaessa.

Lankojen eli narujen lisäyskohdan kyllä näkee, milloin on tarpeen lisätä työhön uusia lankoja. Huomion arvoista on se, että lisättävien lankojen pituudet lyhenevät sitä mukaan kun työ etenee. Näin säästyy myös lankaa.

Ilman tarvittavia lisäyksiä työstä saattaa tulla kuppi.

Nämä lasinaluset ovat oikeasti tosi helppoja ja nopeita tehdä. Ja vieläpä hauskaa puuhaa. Samalla tekniikalla voi kokoa kasvattaa mieleisekseen vaikka pöytätabletiksi. Miksei mattoon asti.

Solmeilimme lasinaluset moppari kierrenarusta. Isommasta seinävaatetyöstä jäin narua sen verran, että saimme pari lasinalusta solmeiltua. Uusi naru osoittautui huomattavasti vaaleammaksi ( kuvassa etummaisena ).

Onko sinulle jo muodostunut suosikkinaru makrameetöihin?

Meidän lempinaru on moppari. Sitä me mieluiten käytämme makrameetöihin.

Kuppi kuumaa kyllä nyt maistuisikin.

 

Luomisen iloa!

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Makrameelehtiä.

Solmeiltu sydän.

 

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Sydän korvakorut

Nyt kelpaa laittaa sydämet killumaan korviin. Sydän korvakorut syntyvät nopeasti virkkaamalla. Tarvitaan vain hieman lankaa, korvakorukoukut ja pätkä ketjua. Säihkettä korviin anchorin metallic langalla. Miksipä

Lue lisää »
Luova Valo

Näytelmät ovat monet

Egon näytelmät ovat monet, ja sen toimista on hyvä tulla tietoiseksi. Egon perustukset heiluvat tehokuurissa, ja rapa lentää, kun survaistaan egon ampiaispesään. Ihan mahtavaa. Kaikillahan

Lue lisää »