Makramee seinävaate valmistui yhteisprojektina. Meillä molemmat solmeilee. Mies on myös koukuttunut solmeilusta ja huovutuksesta.

Meillä hommat menevät sillä tavalla ristiin, että mies tekee lähes samoja kässäjuttuja kuin minäkin ja minä saatan tehdä miesten remppajuttuja. Meillä perinteiset sukupuoliroolit ja oletukset on heitetty ajat sitten romukoppaan.  

Minä en aina jaksa katkoa lankoja. Joten mies tekee ne, avaa narut hapsuiksi ja kampaa ne. Minä teen yleensä vaikeammat solmut kuten kohosolmut, siistin ja suunnittelen työn.

Mies ei ole vielä sisäistänyt kohosolmujen tekoa. Minullakin tuppaa välillä unohtumaan, ellen ole hetkeen solminut niitä.

 

Seinävaatte Linnealla on kokoa 84 x 82 cm, kepin kanssa 1.20 m.

Lankana moppari pellavan värisenä. Lankaa meni melkein kerä.

 

Luomisen iloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Näe kaikki rakkauden silmin

Näe kaikki rakkauden silmin, on rakkauden enkeleiden sanoman ydin.  Näkisimmepä asiat ja kohtaamamme ihmiset aina rakkauden silmin. Minkälaisessa maailmassa silloin eläisimmekään? Olemme rakkauden enkeleitä ja

Lue lisää »
Luova Valo

Aikaa itselle

Aikaahan meille on tänä keväänä tarjottu. Runsain mitoin ja ylitsevuotavana tarjottu mahdollisuutta heittää ylimääräiset painolastit harteiltamme ja elämänrepuistamme pois. Tehdä ne ratkaisut, mitkä meille ykseydessä

Lue lisää »