Makramee seinävaate valmistui yhteisprojektina. Meillä molemmat solmeilee. Mies on myös koukuttunut solmeilusta ja huovutuksesta.

Meillä hommat menevät sillä tavalla ristiin, että mies tekee lähes samoja kässäjuttuja kuin minäkin ja minä saatan tehdä miesten remppajuttuja. Meillä perinteiset sukupuoliroolit ja oletukset on heitetty ajat sitten romukoppaan.  

Minä en aina jaksa katkoa lankoja. Joten mies tekee ne, avaa narut hapsuiksi ja kampaa ne. Minä teen yleensä vaikeammat solmut kuten kohosolmut, siistin ja suunnittelen työn.

Mies ei ole vielä sisäistänyt kohosolmujen tekoa. Minullakin tuppaa välillä unohtumaan, ellen ole hetkeen solminut niitä.

 

Seinävaatte Linnealla on kokoa 84 x 82 cm, kepin kanssa 1.20 m.

Lankana moppari pellavan värisenä. Lankaa meni melkein kerä.

 

Luomisen iloa!

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Jumalallinen aikataulu

Jumalallinen aikataulu tarkoittaa sitä, että asiat tapahtuvat ajallaan, palaset loksahtelevat oikeisiin uomiinsa juuri oikealla hetkellä. Voidaan puhua myös johdatuksesta ja siitä, että valomaailma on välittänyt

Lue lisää »
Luova Valo

Rummutusmatkalla voimaeläinten kanssa

Tämän kesän viimeiseksi kaavailtu hellepäivä  ( 21. 8 ) sai meidät Rokualle, rummutusmatkalle voimaeläinten kanssa. Alustavasti oli ollut puhetta pyhittää päivä opiskeluun, kunnes lennosta heitin

Lue lisää »