Makrameesulka kohosolmuilla

Solmeilu on vienyt mennessään. Vaikka virkkaustakin on toki tapahtunut, hurahtaminen makramee solmeiluun on tainnut väistämättä tapahtua.

Tätä kohosolmuilla tehtävää makrameesulkaa puurenkaaseen tehtynä, olen pitkään ihastellut muiden tekemänä.

Suuressa kaupungissa käydessäni, tulin hankkineeksi noita puurenkaita just näitä sulkia silmällä pitäen. Puunvärisiä kun ovat, on ne ensin maalattava.

En jaksa enää katsoa mitään puunväristä pintaa, joka aikaa myöten kellastuu ja kellastuu. Muutenkin meillä on pensseli viuhunut enemmänkin, kun päätimme valkaista seinät valkoisemmalla maalilla.

Maalarin valkoista on montaa sävyä. Miloin maali taittaa keltaiseen, milloin vihreään tai harmaaseen Ja tiedätkö, kun mikään niistä ei kelpaa. Ei ole ei, tarpeeksi valkoista.

Renkaat eivät ole pakollisia. Sulan voi pyöräyttää puukepinkin ympärille.

Sulka on solmittu valkaisemattomasta luonnonvärisestä mopparista. Narua ja aikaa ei paljoa tuhraannut.

Jos jotain oikein todella tahtoo, aikaa sille kyllä järjestyy. Tiedäthän, että luomisen vimmassa vähemmän tärkeät asiat voi ohittaa ja skipata?

Muutenkin elämässä on hyvä laittaa asiat tärkeysjärjestyksen ja oikeisiin mittasuhteisiin.

 

Luomisen iloa!

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Makrameelehtiä

Makramee lasinaluset

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Sydämellistä solmeilua

Sydämellistä solmeilua moppari kierrenarulla.  Olihan se vielä yksi sydän solmeiltava, kaveriksi toiselle. Sydämen ei ole hyvä olla yksin. Kaksin aina kauniimpaa. Niinhän se tosielämässäkin menee.

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Ranneke kalannahkasta

Vaihtelu virkistää. Nyt ollaan erikoisemman materiaalin äärellä. Ranneke kalannahkasta alusta loppuun asti made by me. Omin kätösin on parkittu, värjätty ja muokattua. Pitkä prosessi valmiiksi

Lue lisää »