Shamaanirumpu itse tehden

Kun teet shamaanirumpusi itse, luot rumpuusi hyvin läheisen suhteen. Rummusta tulee sinulle erityisen rakas.
Shamaanirummun valmistaminen on henkimaailman juttu. Henkimaailma eli Valon maailma on vahvasti läsnä synnyttäessäsi shamaanirumpua. Itse olen sitä mieltä, että shamaanirumpua ei pitäisi koskaan tehdä hepposin perustein, millä tahansa mielen laadulla.

Shamaanirummun valmistaminen on henkinen matka, henkinen prosessi, johon on syytä suhtautua kunnioittavasti, hyvin ja rakkaudellisin aikein. Sillä on oikeasti väliä minkälaisessa energiassa olet rumpusi synnyttänyt.

Shamaanirummun teko on toki fyysistä puuhaa, mutta se on hyvin pitkälti myös henkistä työskentelyä. Henkisen työn merkitystä rummun valmistamisessa ei pidä aliarvioida saati väheksyä.

Jos keskittyy liiaksi fyysisen tason toimintaan, henkinen aspekti jää puuttumaan tai se jää hyvin vajaaksi ymmärtämättömyyttään ja kokemattomuuttaan henkisestä puolesta.

Shamaanirummun valmistaminen on hyvin meditatiivista. Olet läsnä hetkessä, aistit ja kanavat auki kohti näkymätöntä. Kuulostelet henkien tai Valonauttajiesi opastusta ja johdatusta.

Olin pitkään haaveillut juuri tietyn värisestä rummusta. Valomaailman kanssa saimme aikaiseksi tällaisen kaunokaisen ja huovutetun kapulan.

 

 

Rummun valmistaminen on aina yhtä ihanaa puuhaa. Rumpukapuloitakin voisin valmistaa vaikka kuinka monta. Eihän niitä koskaan voi liikaa olla – eihän?

 

* Oletko sinä koskaan valmistanut itse shamaanirumpua?
* Minkälainen kokemus se sinulle oli?

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Muutos sallii elämän soljumisen

Tämän viikon valoviesti jatkaa siitä mihin viime viikolla jäimme.  Tähtisiemenet, tähtialkuperää olevia kehotettiin rohkeasti tulemaan esiin viisautensa ja taitojensa kanssa, avautumalla omalle tehtävälleen. Oikeastaan… Kaikkihan

Lue lisää »
Luova Valo

Ajatuksia väreistä

Ajatuksia väreistä, niiden puutteesta ja vähän muutakin pohdittavaa. Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, mitä värit kertovat sinusta? Miksi värejä tulisi käyttää ja suosia luovuudessa ja noin

Lue lisää »