Shamaanirumpu itse tehden

Kun teet shamaanirumpusi itse, luot rumpuusi hyvin läheisen suhteen. Rummusta tulee sinulle erityisen rakas.
Shamaanirummun valmistaminen on henkimaailman juttu. Henkimaailma eli Valon maailma on vahvasti läsnä synnyttäessäsi shamaanirumpua. Itse olen sitä mieltä, että shamaanirumpua ei pitäisi koskaan tehdä hepposin perustein, millä tahansa mielen laadulla.

Shamaanirummun valmistaminen on henkinen matka, henkinen prosessi, johon on syytä suhtautua kunnioittavasti, hyvin ja rakkaudellisin aikein. Sillä on oikeasti väliä minkälaisessa energiassa olet rumpusi synnyttänyt.

Shamaanirummun teko on toki fyysistä puuhaa, mutta se on hyvin pitkälti myös henkistä työskentelyä. Henkisen työn merkitystä rummun valmistamisessa ei pidä aliarvioida saati väheksyä.

Jos keskittyy liiaksi fyysisen tason toimintaan, henkinen aspekti jää puuttumaan tai se jää hyvin vajaaksi ymmärtämättömyyttään ja kokemattomuuttaan henkisestä puolesta.

Shamaanirummun valmistaminen on hyvin meditatiivista. Olet läsnä hetkessä, aistit ja kanavat auki kohti näkymätöntä. Kuulostelet henkien tai Valonauttajiesi opastusta ja johdatusta.

Olin pitkään haaveillut juuri tietyn värisestä rummusta. Valomaailman kanssa saimme aikaiseksi tällaisen kaunokaisen ja huovutetun kapulan.

 

Rummun valmistaminen on aina yhtä ihanaa puuhaa. Rumpukapuloitakin voisin valmistaa vaikka kuinka monta. Eihän niitä koskaan voi liikaa olla – eihän?

* Oletko sinä koskaan valmistanut itse shamaanirumpua?
* Minkälainen kokemus se sinulle oli?

 

 

 

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Näe kaikki rakkauden silmin

Näe kaikki rakkauden silmin, on rakkauden enkeleiden sanoman ydin.  Näkisimmepä asiat ja kohtaamamme ihmiset aina rakkauden silmin. Minkälaisessa maailmassa silloin eläisimmekään? Olemme rakkauden enkeleitä ja

Lue lisää »
Luova Valo

Aikaa itselle

Aikaahan meille on tänä keväänä tarjottu. Runsain mitoin ja ylitsevuotavana tarjottu mahdollisuutta heittää ylimääräiset painolastit harteiltamme ja elämänrepuistamme pois. Tehdä ne ratkaisut, mitkä meille ykseydessä

Lue lisää »