Miksi virkata helmiä?

Miksi virkata helmiä? Miksi ottaa helmet virkkaukseen mukaan?

Ihan just siksi, että helmet sopivat TÄYDELLISESTI joulukoristeisiin!

Helmimaailma on ihana ja hauska, leikkisän hassuttelijan karkkitaivas. Minut helmien lumo vei mennessään jo kauan sitten, eikä paluuta ikävä kyllä ole. Helmikärpänen puraisi, eikä parannusta vaivaan ole vielä keksitty.

Tällä videolla kerrot sinulle lyhyesti syyt siihen, miksi helmien virkkaaminen kannattaa. Miksi opetalla sellaista taitoa kuin helmivirkkaus?

Kaikkihan me tiedämme, kuinka ihmismieli ( eli ego ) on sellainen epeli, että se keksii kuin huomaamatta kaikenlaisia verukkeita ja tekosyitä sille, miksi jotakin asiaa ei tarvitsisi tai kannata tehdä.

Helmien hankinta, helmivirkkauksen opettelu taikka huolellinen tärkkääminen voivat muodostua egomielen kompastuskiviksi. Näistä tekosyistä ja verukkeista enemmän täältä.

Tarkkana saamme olla, ettemme anna egon viedä meitä kuus nolla. Se on kulkaas meidän jokaisen tehtävä laittaa egomieli ruotuun. Jos sinä et sitä tee, ei sitä kukaan muukaan puolestasi tule tekemään.

Egosta viis, ei anneta sen sumentaa ja keksiä verukkeita. Uuden oppiminen kannattaa aina, ja luovuushan on ennen kaikkea leikkiä.

Hehkutan helmien puolesta, sillä ne todellakin sopivat loistavasti joulukoristeisiin.

Helmet ovat täydellinen valinta, jos haluaa virkkaustöihin säihkettä, ilmettä ja luksusta. Lämpimästi suosittelen.

Innostu ja opettele helmivirkkausta. Se on ihan helppoa. Virkatut joulukoristeet kirjan voi hankki täältä.

Katso video

Luomisen iloa!

Helmeilevää iloa! Rakkaudesta virkkaukseen.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Helmihurahdus

Miksi virkata joulukoristeita. Video!

Näin otat helmivirkkauksen haltuun. Helmivirkkauksen lyhyt oppimäärä.

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Lepoa ja mielekästä tekemistä

Lepoa ja mielekästä tekemistä tasapainoisena kokonaisuutena, takaa meille kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia kaikilla olemisemme tasoilla.eidän on tultava tietoiseksi, kuinka merkityksettömien asioiden ja tehtävien kasaaminen ympärillemme, vie meidät

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Betonipupuset

Saimme vihdoin ja viimein nämä betonipuset valmiiksi. Tiedätkö, aloitimme betonivalut jo vuosi sitten. Homma jäi odottamaan, kun innostus lopahti kesken kaiken. Nyt saimme itseämme niskasta

Lue lisää »