Miksi virkkaisit joulukoristeet itse?

Hyvä kysymys – eikö totta?

Miksi virkkaisit joulukoristeet itse, kun kaupasta saa helpommin ja vaivattomammin muovikrääsää? Miksi edes vaivautua virkkaamaan?

Tällä videolla kerron sinulle viisi syytä siihen, miksi joulukoristeiden virkkaaminen kannattaa. Nämä tulivat itselleni ensimmäisenä mieleen. Varmasti muitakin syitä löytyy.

Mun piti. Piti ja piti, tämäkin asia – kuten moni muukin suunnittelemani asia, toteuttaa jo vuosi sitten. Kaikki kivat ideat, jotka liittyivät viime syksynä ilmestyneeseen kirjaani ja sen aihepiireihin.

No… suunnitelmat muuttuivat, kun elämä järjesti muuta. Perhepiirissä tapahtuneen pois menon johdosta, jouduin heittämään hyvästit suunnitelmilleni. Voimani ja aikani eivät riittäneet.

Laahaan asioiden kanssa perässä. Aihepiirit ovat silti aina yhtä ajankohtaisia. Kuten kirjani. Nyt on taas se aika vuodesta, kun voi virkata joulukivaa. Kirjaani voi ostaa vaikka täältä. 

Tässä otan samalla haltuun videointi taitoja. Äänityshommat sujuvat jo mallikkaasti, joten olen siirtynyt seuraavaan vaiheeseen eli videoiden tekemiseen.

Kävin about vuosi sitten some videoinnin perusteet minikoulutuksen.

Minulla menee jonkin aikaa ennen kuin ryhdyn tuumasta toimeen. Asioiden on hyvä antaa rauhassa muhia. Hyvä niin, sillä nyt oli huomattavasti helpompi lähteä editoimaan ottamiaan videonpätkiä.

Tiedätkö, että asioilla on jumalallinen aikataulu?

Asiat tapahtuvat, kun niiden aika on. Väkisin on turha puskea jonkun asian parissa, vaan kaikessa rauhassa odottelee sopivaa hetkeä.

Harjoitteluahan tämä vielä on, ja leikkimistä ennen kaikkea. Tosin, videoneitsyys on nyt lopullisesti menetetty. Minä, joka olin esiintymiskammoinen jännittäjätyyppiä, esiinnyn naamani kanssa tässä.

Seuraavan videoesiintymisen kynnys on varmasti huomattavasti matalampi. Haluan pitää videoissa ja äänitteiden tekemisessä tietyn kotikutoisen. Kaiken ei tarvitse olla täydellistä.

No, kun eka kerta oli kyseessä, aloitin videoinnin harjoittelun turvallisella aihepiirillä eli käsityöteemalla. En silti tiedä, haluanko tehdä näitä tämän enempää.

Valokielivideoiden tekeminen kutsuu mua. Ainakin näin olen kaavaillut. Katsotaan nyt, mitä yläkerran kaverit ovat varalleni kaavailleet.

Hauskuutta ja liekkimielisyyttä on hyvä olla elämässä. Taisinkin jo mainita tästä tanhupallo postauksessani. Mielestäni liian moni aikuinen on turhan vakava ja tylsä.

Mä en suostu aikuistumaan – eikä mun kulkaas tartte. Mua ei tungeta oletusmuottiin, johon en tule koskaan mahtumaan.

Eli, päivän kysymys;

Miksi virkkaisit joulukoristeet itse?

Katso video.  

Rakkaudesta virkkaukseen.

Lopuksi vielä mainittakoon.

Mä todella toivon ja sydämeni syvyydestä rukoilen rakkauden ihmettä ihmiskunnalle.

Rakkaani Jumalani, opasta jokainen eksynyt sielu rakkautesi luokse. Sulata ihmiskunnan sydänmuurit valollasi ja pyytettömän rakkautesi pehmeydellä ja väkevyydellä.

Sulollasi kosketa jokaisen sydäntä tavalla, joka saa padot murtumaan ja polvistumaan voimasi edessä.

Kiitos rakkaani Jumalani, kiitos, että  rakastat jokaista kukkaasi suurenmoisella valollasi ja rakkautesi rajattomuudella ja äärettömyydellä.

Kiitos Jumalani, kiitos, että rakkaus ON, kaikki mitä tarvitsemme. Ja me olemme RAKKAUS.

Rakastan sinua.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Tanhupalloillaan

Näin otat helmivirkkauksen haltuun

Lehtijuttu

Virkatut joulukoristeet -kirja

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Näe todellinen arvosi

Olemme jokainen Luojamme kauneimpia timantteja. On aika nähdä kaikkien pölykerrosten läpi, kuinka kaunis timantti olet. Näe todellinen arvosi. Aivan kuten timantit, mekin timantteina olemme usein

Lue lisää »