Mini seinävaate makrameetekniikalla

Mini seinävaate makrameetekniikalla. Tämä pieni seinävaatekokeilu syntyi koho- ja hernesolmuilla ( eng. berry knot ). Lankana Bobbiny.

Yllättävän vaikeaksi on muodostunut lankojen pituuden arviointi. Paljonhan se riippuu siitä, minkälainen malli on kyseessä, mitä solmuja työssä käytetään ja kuinka paljon niitä on. Käsiala vaikuttaa myös, samoin langan paksuus. Ja, kun mennään monikerroksellisiin töihin, tuo se taas omat mausteensa kehiin.

Aika moni aloittava makrameesolmeilija varmaan painiskelee saman haasteen kanssa. Pitempään solmeilua tehneet ovat antaneet arvioksi 6 – 8 kertaa se pituus mitä haluaa. Mutta kuten jo mianitsin, menekkiin vaikuttaa edellä mainitut asiat.

Tässäkin kokeilussa osa langoista jäi lyhyiksi, ja niitä oli jatkettava. Onneksi tasosolmuissa jatkaminen on suhteellisen helppoa.

Tämäkin on asia, joka opitaan kokemuksen kautta. Harjoitus, harjoitus ja harjoitus tekevät mestarin.

Ihanaa puuhaa joka tapauksessa.

Nyt on langat tilattu isompaan työhön. Sopiva keppikin on valmiina putsattuna ja hiottuna. Pysykäähän kuulolla.

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Valonauttajien viesti vko 46

Tässä ajassa on tärkeää elää korkeimmassa mahdollisessa värähtelytaajuudessa. Sinun tehtäväsi on huolehtia omista energioistasi, jotta ne pysyvät mahdollisimman puhtaina ja korkeissa taajuuksissa. Sinä olet vastuussa

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Sivun ulkoasumuutos

Heipparallaa kaikki ihanat rakkaat. Olet varmasti pannut merkille, että sivuni ulkoasu on muuttunut lähtötilanteesta. Olen pahoillani tästä, mutta minun oli se tehtävä. Aiempi ulkoasu aiheutti

Lue lisää »