Kun tuossa taannoin mietin, olenko paljonkaan huovutusta tehnyt, niin jopas vaan laatikoiden kätköistä löytyy monenlaisia aarteita.

Huovutettu pörriäislaukku on ihan ensimmäisiä huovutustöitäni, joita tein aikoinaan artesaaniopintojen aikana.

Katsokaapas väriä.

Mitä lie päässäni tuohon aikaan liikkunut, sillä laukkuhan on punainen! En ole punaisen ystävä. Onneksi laukusta löytyy mustaa ja keltaista, jotka kompensoivat punaisen värimaailmaa.

Ylisuuret laukunsangat ovat tarkoituksella tehty. Etupuolella pörriäisiä on neljä ja takapuolella kaksi. Pörriäisten siivet on koristekirjottu hopeisella metalliefektilangalla.

Jos jotain tekisin toisin, huovuttaisin laukkua vielä hiukan ja parantelisin reunaa.

Luonnehtisin omaa huovutustyyliäni – kuten kaikkea muutakin luovaa toimintaani hiukan boheemiksi, shabby chic twistillä.

Pidän väreistä. Välillä on mukava leikkiä väreillä ja ilotella. Väri-ilottelun vastapainoksi on kiva tehdä myös vaaleaa ja hillittyä. Mihinkään muottiin ja tyyliin ei kuitenkaan ole syytä jämähtää ja juuttua, vaan antaa luovuuden viedä ilman rajoja.

Villiä, vapaata ja rönsyilevää sen olla pitää. Liian säntillinen, tiukka ja liian siisti ei ole minun juttuni.

Tässä tarkoitan liian siistillä, tarkkoja suoria reunoja ja linjoja. Silmääni miellyttää enemmän kaarevat muodot.

Pakottaminen ja lokeroon ahtaaminen, niin että asiat on tehtävä just niin kun ohjeet ja joku toinen sanovat, tappaa luovuuden.

On tärkeä olla lojaali omalle ilmaisutyylille ja -tavalle kaikessa luovuudessa. Jokainen meistä ilmentää omaa luovuuttaan omalla ainutlaatuisella tavalla. Ja, just se on niin ihanaa. Mikä rikkaus!

 

Luomisen iloa!

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Täyden kympin käsityökirja

Minkälainen on täyden kympin käsityökirja? No, kuules… paljastan sen sinulle tuota pikaa. Jatkan samoilla teemoilla kuin edellisessä kirjoituksessani. Pohjustuksena täyden kympin kirjalle, ja sille, mitä

Lue lisää »
Luova Valo

Luontainen taipumus

Mistä olet kiinnostunut? Mikä vetää sinua puoleesi? Kaikilla meillä on luontainen taipumus tekemiseen, joka vetää meitä puoleensa. Monesti harrastuneisuus meitä kiinnostavaan asiaan ja tekemiseen, on

Lue lisää »