Kun tuossa taannoin mietin, olenko paljonkaan huovutusta tehnyt, niin jopas vaan laatikoiden kätköistä löytyy monenlaisia aarteita.

Huovutettu pörriäislaukku on ihan ensimmäisiä huovutustöitäni, joita tein aikoinaan artesaaniopintojen aikana.

Katsokaapas väriä.

Mitä lie päässäni tuohon aikaan liikkunut, sillä laukkuhan on punainen! En ole punaisen ystävä. Onneksi laukusta löytyy mustaa ja keltaista, jotka kompensoivat punaisen värimaailmaa.

Ylisuuret laukunsangat ovat tarkoituksella tehty. Etupuolella pörriäisiä on neljä ja takapuolella kaksi. Pörriäisten siivet on koristekirjottu hopeisella metalliefektilangalla.

Jos jotain tekisin toisin, huovuttaisin laukkua vielä hiukan ja parantelisin reunaa.

Luonnehtisin omaa huovutustyyliäni – kuten kaikkea muutakin luovaa toimintaani hiukan boheemiksi, shabby chic twistillä.

Pidän väreistä. Välillä on mukava leikkiä väreillä ja ilotella. Väri-ilottelun vastapainoksi on kiva tehdä myös vaaleaa ja hillittyä. Mihinkään muottiin ja tyyliin ei kuitenkaan ole syytä jämähtää ja juuttua, vaan antaa luovuuden viedä ilman rajoja.

Villiä, vapaata ja rönsyilevää sen olla pitää. Liian säntillinen, tiukka ja liian siisti ei ole minun juttuni.

Tässä tarkoitan liian siistillä, tarkkoja suoria reunoja ja linjoja. Silmääni miellyttää enemmän kaarevat muodot.

Pakottaminen ja lokeroon ahtaaminen, niin että asiat on tehtävä just niin kun ohjeet ja joku toinen sanovat, tappaa luovuuden.

On tärkeä olla lojaali omalle ilmaisutyylille ja -tavalle kaikessa luovuudessa. Jokainen meistä ilmentää omaa luovuuttaan omalla ainutlaatuisella tavalla. Ja, just se on niin ihanaa. Mikä rikkaus!

 

Luomisen iloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 52

Meidän ei tule etsiä valoa ulkopuoleltamme. Koska valo on jo meissä, olemme valo-olentoja jokainen.  Se, kuinka kirkkaana valomme loistaa, on täysin meistä itsestä kiinni.

Lue lisää »
Luova Valo

OIvaltava tietoisuus nro 3

Sydämen pyhyydessä voimme kokea täydellisen rakkauden. Rakkauden, joka on, elävä ja käsin kosketeltava. Voimme vain antautua sen voimalle, tulla kokonaiseksi. Yhdeksi.        

Lue lisää »