Hieman puuaskartelua hamsa -käsien muodossa.

Hamsaa pidetään amulettina, jonka uskotaan suojelevan pahalta. Hamsa on kädenmuotoinen ja yleensä sen keskellä esiintyy silmä. Hamsasta näkee monenlaisia variaatioita, kuten tässä omani, taiteilijan vapauksin.

Tiedätkö…

Olen valtavan innoissani näistä.

Olin NIIN pitkään haaveillut näistä. Että joku päivä taiteilija istuu alas ja alkaa tekemään hamsa -käsiä. Nyt oli selvästi sen aika. Ja, vielä kaksin kappalein.

Tein roikkuvat hamsa –kädet kierrätetystä puusta. Koristeiksi liimasin aarteita laatikoiden kätköistä; virkattuja ruusuja, puuhelmiä ja haaraniittejä.

Vaaleanpunaiseen hamsaan tein tasselin ja, kun aarteiden kätköistä löytyi savinen, lasitettu perhonen, joka oli kuin omiaan luotu koristukseksi tällaiseen työhön.

Muistan ostaneeni perhosen lähialueen savipajasta jokunen vuosi takaperin. Hieman kultamaalia perhosen pintaan ja liimalla kiinni.

Vielä luonnonnarua pätkä, niin saadaan hamsat katosta roikkumaan.

Kiinnostuitko?

Voit tehdä hamsan muustakin materiaalista esim. vanerista, balsasta, konepahvista tai metallista. Kierrätysperiaatteellakin voi loihtia näyttäviä hamsoja.

Mielikuvitusta kehiin, maalia pintaan ja koristelemaan.

Huoh… tuli upeudet.

Luomisen iloa!

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Virkattu mandala

Virkatut piparminttutikkarit

Makramekalat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Huovutettu tohtorinhattu

Kukapa olisi uskonut, että jonain päivä saa ( joutuu ) tehdä tällaista. Huovutettu tohtorinhattu! Aikamoisen haasteen eteen meidät kyllä heitettiin. Haaste otettiin vastaan innostuneena ja

Lue lisää »
Luova Valo

Luovuus on leikkiä ja enkeleitä

Luovuus on leikkiä ja enkeleitä. Se on luovaa leikkiä yhdessä Luojamme kanssa. Henkisyys vahvistaa luovuuttamme. Luovuuden tukijoukkomme, enkelit ovat pyyntömme päässä, saatavilla aina, kun apua

Lue lisää »