Rullaati, rullaati, lumihiutale paperista quilling tekniikalla. Jälleen kerran kaivoin vanhan kirjan esiin, ja aloin leikata suikaleita.

Hurahtaa voi tähänkin tekniikkaan. Taitaa olla joka lajissa vaarana saada hurahdus aikaiseksi. Jos hommasta kerran tykkää, niin kyllähän se koukuttaa. Homma vie mennessään.

Kokoa hiutaleella n. 9 cm. Lisäksi liimasin näyttävän haaraniitin keskelle.

Quilling on tekniikkana mielenkiintoinen. Pidän tekniikasta, koska tässä voi käyttää kierrätysmateriaalia eli materiaali ei juurikaan maksa mitään. Alkuun pääsee halvalla ja niin vähällä. Paperin lisäksi tarvitsee vain liimaa. Lisäefektiksi pieniä koriste-elementtejä, jos haluaa niitä käyttää.

Sanotaanko näin, että jos haluaa ajassa säästää, niin silloin on hyvä hankkia valmiit suikaleet, jolloin pääsee heti aloittamaan. Jos leikkaa suikaleet itse, niin jo alkuvalmisteluihin saa aikaa menemään, riippuen toki työn koosta.

Quilling sopii toki kaikille. Aina on suotavaa tehdä uutta ja erilaista, kokeilla ei tekniikoita, jos sieltä se omakin sitten löytyisi.

Suosittelen quillingia pitkäjänteisyyttä ja määrätietoista asennetta omaavalla taitajalle, jolla ei heti hermot mene.

Toinen syy siihen, miksi pidän quilling tekniikasta on, että tekniikalla voi kokeilla rajojaan ja haastaa omia taitojaan, luoda filigraanimaisia kuvioita. Ja, siitä mie tykkään. Rajojen kokeilua ja rikkomista sekä itsensä haastamista!

 

Rullaati rullaati, pistetäänpäs ne paperit rullalle.

 

Luomisen iloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Hiljentymistä ja yksinäisyyden kaikuja

Työkiireet ja monet arjen menemisenne on nyt laitettu hetkeksi unholaan. Teidät on laitettu eristäytymään koteihinne. Yhtäkkiä teidät riuhtaistiin pois totutuista rutiineista ja oravanpyörästä. Vietätte aikaa

Lue lisää »