Rullaati, rullaati – quilling hiutale

Rullaati, rullaati, lumihiutale paperista quilling tekniikalla. Jälleen kerran kaivoin vanhan kirjan esiin, ja aloin leikata suikaleita.

Hurahtaa voi tähänkin tekniikkaan. Taitaa olla joka lajissa vaarana saada hurahdus aikaiseksi. Jos hommasta kerran tykkää, niin kyllähän se koukuttaa. Homma vie mennessään.

Kokoa hiutaleella n. 9 cm. Lisäksi liimasin näyttävän haaraniitin keskelle.

Quilling on tekniikkana mielenkiintoinen. Pidän tekniikasta, koska tässä voi käyttää kierrätysmateriaalia eli materiaali ei juurikaan maksa mitään. Alkuun pääsee halvalla ja niin vähällä. Paperin lisäksi tarvitsee vain liimaa. Lisäefektiksi pieniä koriste-elementtejä, jos haluaa niitä käyttää.

Sanotaanko näin, että jos haluaa ajassa säästää, niin silloin on hyvä hankkia valmiit suikaleet, jolloin pääsee heti aloittamaan. Jos leikkaa suikaleet itse, niin jo alkuvalmisteluihin saa aikaa menemään, riippuen toki työn koosta.

Quilling sopii toki kaikille. Aina on suotavaa tehdä uutta ja erilaista, kokeilla ei tekniikoita, jos sieltä se omakin sitten löytyisi.

Suosittelen quillingia pitkäjänteisyyttä ja määrätietoista asennetta omaavalla taitajalle, jolla ei heti hermot mene.

Toinen syy siihen, miksi pidän quilling tekniikasta on, että tekniikalla voi kokeilla rajojaan ja haastaa omia taitojaan, luoda filigraanimaisia kuvioita. Ja, siitä mie tykkään. Rajojen kokeilua ja rikkomista sekä itsensä haastamista!

 

Rullaati rullaati, pistetäänpäs ne paperit rullalle.

 

Luomisen iloa!

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Henkistä extremeä

Sielun pimeää yötä ihmisyyden rämeillä, aatoksia sieltä, rönsyjä täältä eli egonpeliä elämän unessa. Henkistä extremeä. Vaikka kirjottaminen on mielipuuhiani, sain silti egoni kiinni tekstieni vertailusta

Lue lisää »
Luova Valo

Mitä luova valo on?

Mitä luova valo on?  Mitä valo on? Ensimmäinen ajatus, mikä monella varmasti pälkähtää mieleen, on, että valo on auringon valoa. Ja, että auringon valo vaikuttaa

Lue lisää »