Simppeli sydänkranssi

Simppeli sydänkranssi eukalyptuksen oksista.  Ihan itse kasvatin siemenistä taimiksi. Mikäs sen mukavampaa kuin kasvattaa itse.

Tämä pyöreälehtinen eukalyptus on aika haastava kasvatettava näin kotioloissa ikkunalaudalla. Tarkka myös veden suhteen, jos taimet pääsevät vähänkään kuivahtamaan, näkyy heti lehtien kuivumisena.

Tuoksu on mieto verrattuna kapealehtiseen muotoon. Kapealehtinen muoto on myös helpompi kasvatettava, perustuen näin omaan kokemukseeni.

Pohjana tässä on metallinen rengas, jonka päälle kiepautin ohuelti sammalta. Muutamasta kohtaa eukalyptuksen oksat kiinni ja valmista tuli.

Kokeile!

Eukalyptuksessa on niin  i h a n a  ja aromaattinen tuoksu. I´m in heaven.

Luomisen iloa!

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Makrameesulka kohosolmuilla

Solmeilu on vienyt mennessään. Vaikka virkkaustakin on toki tapahtunut, hurahtaminen makramee solmeiluun on tainnut väistämättä tapahtua. Tätä kohosolmuilla tehtävää makrameesulkaa puurenkaaseen tehtynä, olen pitkään ihastellut

Lue lisää »
Luova Valo

On vain yksi rakkaus

On vain yksi rakkaus, rakkaus, joka on meille kaikille yhteinen. Tämä hetki tarjoaa meille tilanteita ja mahdollisuuksia, joissa voimme avata sydäntämme vastaanottamaan ja jakamaan rakkautta

Lue lisää »