Heipparallaa kaikki ihanat rakkaat.

Olet varmasti pannut merkille, että sivuni ulkoasu on muuttunut lähtötilanteesta. Olen pahoillani tästä, mutta minun oli se tehtävä. Aiempi ulkoasu aiheutti teknisiä ongelmia, ja pakottivat ilmeen muuttamiseen.

Esteettiset ja visualliset asiat ovat minulle luovana ihmisenä tärkeitä. Se miltä sivun ulkoasu näyttää kuin myös se, että kaikki sivun käyttöön liittyvät tekniset asiat pelaavat moitteetta.

Ulkoasussa en hakenut omia värimieltymyksiäni, vaan sitä, mitä energiaa tahtoisin sivun kautta välittyvän. Feminiinisempi ote pinkillä ja valkoisella luo pehmeämmän energian.

Jos minä tekisin sivut vain itseäni ajatellen, uskokaa pois, ne olisivat turkoosia ja valkoista täynnä. Turkoosi ja valkoinen eivät siis tulleet kyseeseen.

Kunniaan sivujen ulkoasusta en voi itselleni ottaa, enhän tunne mitään intohimoa ja vetoa näihin teknisiin härpäkkeisiin. Minun lahjani ovat toisaalla.

Minun oli ulkoistettava tehtävä ammattilaiselle, joka osaa asian tehdä minua paremmin. Tekijää saatiin kyllä hakea ja hakea, kunnes oikea ja sopiva lahjakkuus löytyi.

Meidän ihanat sivut ovat alension käsialaa. Enpä olisi parempia ja kauniimpia sivuja osannut edes toivoa. Alensio hoiti hommat hienolla asenteella ja sydämellä.

Minut ainakin positiivisesti yllätti se, että maailmasta löytyy vielä hyviäkin ihmisiä, jotka pyyteettömyydellään auttavat muita. Tekivät kyllä vaikutuksen minuun osaamisellaan, asenteellaan ja arvoillaan. Iso ja sydämellinen kiitos alensio.

Niin, ja nämä sivuthan toimivat nyt kaikilla laitteilla. Olitpa missä vain, niin milloin vain, tervetuloa sivulleni.

Mitäpä tykkäätte ja tuumitte?

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 22

Rakkaus tekee meidät vahvoiksi, ehjiksi ja kokonaisiksi. Jokaisen rakastavan teon myötä kasvatamme rakkauttamme. Vedämme puoleemme yhä korkeampaa ja puhtaampaa rakkautta.          

Lue lisää »

Hyvää joulua!

  Metsätonttu Iisakki Neuvokas toivottaa kaikille sivumme lukijoille rauhallista ja siunattua joulua. Valoa ja Rakkautta sinunkin sydämeesi.    

Lue lisää »