Heipparallaa kaikki ihanat rakkaat.

Olet varmasti pannut merkille, että sivuni ulkoasu on muuttunut lähtötilanteesta. Olen pahoillani tästä, mutta minun oli se tehtävä. Aiempi ulkoasu aiheutti teknisiä ongelmia, ja pakottivat ilmeen muuttamiseen.

Esteettiset ja visualliset asiat ovat minulle luovana ihmisenä tärkeitä. Se miltä sivun ulkoasu näyttää kuin myös se, että kaikki sivun käyttöön liittyvät tekniset asiat pelaavat moitteetta.

Ulkoasussa en hakenut omia värimieltymyksiäni, vaan sitä, mitä energiaa tahtoisin sivun kautta välittyvän. Feminiinisempi ote pinkillä ja valkoisella luo pehmeämmän energian.

Jos minä tekisin sivut vain itseäni ajatellen, uskokaa pois, ne olisivat turkoosia ja valkoista täynnä. Turkoosi ja valkoinen eivät siis tulleet kyseeseen.

Kunniaan sivujen ulkoasusta en voi itselleni ottaa, enhän tunne mitään intohimoa ja vetoa näihin teknisiin härpäkkeisiin. Minun lahjani ovat toisaalla.

Minun oli ulkoistettava tehtävä ammattilaiselle, joka osaa asian tehdä minua paremmin. Tekijää saatiin kyllä hakea ja hakea, kunnes oikea ja sopiva lahjakkuus löytyi.

Enpä olisi parempia ja kauniimpia sivuja osannut edes toivoa.

Minut ainakin positiivisesti yllätti se, että maailmasta löytyy vielä hyviäkin ihmisiä, jotka pyyteettömyydellään auttavat muita. Tekivät kyllä vaikutuksen minuun osaamisellaan, asenteellaan ja arvoillaan. Iso ja sydämellinen kiitos tekijälle.

Niin, ja nämä sivuthan toimivat nyt kaikilla laitteilla. Olitpa missä vain, niin milloin vain, tervetuloa sivulleni.

Mitäpä tykkäätte ja tuumitte?

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Valonauttajien viesti vko 46

Tässä ajassa on tärkeää elää korkeimmassa mahdollisessa värähtelytaajuudessa. Sinun tehtäväsi on huolehtia omista energioistasi, jotta ne pysyvät mahdollisimman puhtaina ja korkeissa taajuuksissa. Sinä olet vastuussa

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Makramee lasinaluset

Makramee tekniikalla solmitut lasinaluset syntyvät nopeasti kohosolmuilla. Solmua solmun perään, ja lisäykset aina tarvittaessa. Lankojen eli narujen lisäyskohdan kyllä näkee, milloin on tarpeen lisätä työhön

Lue lisää »