Solmeiltu sydän, uusin kokeilumme. Oliivin väristä mopparia.

Ai, miten herttaista, meillä täällä. Tätä muotoa olemme pitkään halunneet kokeilla.

Sydän muotona voi aiheuttaa hiukan päänvaivaa. Voi olla vaikea hahmottaa mihin solmut tehdään. Yuo tubesta voi toki teko-ohjeita katsoa.

Tosin… minulla ne ohjeet eivät toimi.

Pähkäilen itse. Oivallan itse. Opin enemmän tekemällä. Opin tekemään oman sydämeni ohjauksella. En järjellä, mielellä enkä ohjeilla.

Löysin tällekin sydämelle selkeämmän tavan, joka poikkesi yuo tube ohjeesta. En tiedä, miksi videolla oli niin vaikeasti tehty, kun selkeämpikin tapa asian hahmottamiseen olisi ollut tarjolla. 

Sydämen solmeiluun kannattaa varata enemmän aikaa kuin pyöreiden lasinalusten tekoon. Tätä ei ihan tunnissa tehdä. Jonkin verran aikaa kuluu myös tuohon mainitsemaani pähkäilyyn.

Tarkkana saa olla siinä, mihin kohtaan tasosolmut pyöräyttää. Oikean kohtaan tehtynä tasosolmut soljahtavat kuin itsestään.

Joko sinä olet kokeillut tätä?

 

 

Luomisen iloa!

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Rasia neulasista

Saimme jälleen aikaiseksi uuden rasian neulasista. Kannellinen rasia pienten esineiden säilytystarkoitukseen. Käytimme turkoosin sävyistä vahattua S-lon lankaa, joten havuneulasten ompelukin kävi sukkelammin. Piti hankkia jo

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Virkattu kukkaro

Virkattu kukkaro lemppariväreillä. Samalla asiaa jakamisen ilosta ja sen merkityksestä luovuudessa. Hillitty ja yksinkertainen kukkaro, joka sisältää muutaman teknisen koukun. Kukkarokehyksen kiinnittäminen on myös oma

Lue lisää »