Niin ihana on rakkaus. Hempeää hehkutusta täältä rakkauden ääreltä.

En tiedä, oletteko jo kyllästyneet rakkaushehkutukseeni?

Olen tämän kevään aikana saanut kellua ja viihtyä niin äärettömän suuressa rakkauden lähteessä, että sydämeni ihan pakahtuu rakkaudesta.

Rakkaudesta, mitä tunnen itseäni kohtaan. Rakkaudesta, jota tunnen Luojaani kohtaan…

Rakkaus. Rakkaus on tämänkin maalauksen sanoma.

Pitkästä aikaa pääsin maalailemaan. Idea työhön tuli meditaation aikana. Tekniikka on sekatekniikkaa, ja pohja on maalattu pastelliliiduilla.

Lootuksessa on hiukan kolmiulotteisuutta, ankh ristissä ja kultaisessa pallossa on lehtikultaa. Ripaus glitteriä ja timantteja on aina paikallaan. Silkkiset tekoruusunterälehdet saivat myös uuden elämän tässä työssä.

Maalaus on hempeän vaaleanpunainen kokonaisuus kuin unelma. Tästä huokuu sydänshakran energia eli rakkautta, rakkautta ja rakkautta.

Valkoinen lootus symboloi sydämen pyhää ja puhtainta Korkeimman Itsen valoa ja rakkautta. Kultainen ankh eli silmukkaristi vie Egyptin maalle ja muinaisiin viisauksiin.

Kultainen pallo symboloi sisäistä aurinkoamme, joka tietenkin löytyy sydämestä.

Sisäinen rakkauden ja valon lähteemme eli aurinko säteilee juuri niin kirkkaana kuin annamme sen loistaa.

Sisäisen aurinkomme loistokkuuteen ja kirkkauteen voimme itse vaikuttaa tekemällä niitä asioita, jotka tuovat meille iloa, riemu ja sydämen paloa. Rakkautta on hyvä olla kaikissa teoissamme, sillä se on polttoaine kaikelle hyvälle.

Oletko valmis avautumaan rakkaudelle?

Tämän maalauksen myötä, lähetän sinulle yhdessä rakkauden enkeleiden kanssa mitä kauneinta rakkautta. Avautukoot sydämesi lootuksen terälehdet rakkaudelle vieläkin enemmän.

Me kaikki olemme rakkauden arvoisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Luottamuksen äärellä

Luottamuksen äärellä ja äärelle. Luotammeko itseemme silloin, kun sydämemme ohjaa meitä? Luotammeko saamamme ohjaukseen, jotta toimisimme sen mukaisesti? Se on varmaa, että luottamustamme koetellaan niin

Lue lisää »
Luova Valo

Kristallimalja -valomeditaatio

Ihana rakas, hengähdä hetkeksi. Istu alas ja rentoudu. Ota aikaa itsellesi. Sinä olet elämäsi tärkein ihminen. Kun sinä jaksat ja voit hyvin, säteilet rakkautta, myötätuntoa

Lue lisää »