Niin ihana on rakkaus. Hempeää hehkutusta täältä rakkauden ääreltä.

En tiedä, oletteko jo kyllästyneet rakkaushehkutukseeni?

Olen tämän kevään aikana saanut kellua ja viihtyä niin äärettömän suuressa rakkauden lähteessä, että sydämeni ihan pakahtuu rakkaudesta.

Rakkaudesta, mitä tunnen itseäni kohtaan. Rakkaudesta, jota tunnen Luojaani kohtaan…

Rakkaus. Rakkaus on tämänkin maalauksen sanoma.

Pitkästä aikaa pääsin maalailemaan. Idea työhön tuli meditaation aikana. Tekniikka on sekatekniikkaa, ja pohja on maalattu pastelliliiduilla.

Lootuksessa on hiukan kolmiulotteisuutta, ankh ristissä ja kultaisessa pallossa on lehtikultaa. Ripaus glitteriä ja timantteja on aina paikallaan. Silkkiset tekoruusunterälehdet saivat myös uuden elämän tässä työssä.

Maalaus on hempeän vaaleanpunainen kokonaisuus kuin unelma. Tästä huokuu sydänshakran energia eli rakkautta, rakkautta ja rakkautta.

Valkoinen lootus symboloi sydämen pyhää ja puhtainta Korkeimman Itsen valoa ja rakkautta. Kultainen ankh eli silmukkaristi vie Egyptin maalle ja muinaisiin viisauksiin.

Kultainen pallo symboloi sisäistä aurinkoamme, joka tietenkin löytyy sydämestä.

Sisäinen rakkauden ja valon lähteemme eli aurinko säteilee juuri niin kirkkaana kuin annamme sen loistaa.

Sisäisen aurinkomme loistokkuuteen ja kirkkauteen voimme itse vaikuttaa tekemällä niitä asioita, jotka tuovat meille iloa, riemu ja sydämen paloa. Rakkautta on hyvä olla kaikissa teoissamme, sillä se on polttoaine kaikelle hyvälle.

Oletko valmis avautumaan rakkaudelle?

Tämän maalauksen myötä, lähetän sinulle yhdessä rakkauden enkeleiden kanssa mitä kauneinta rakkautta. Avautukoot sydämesi lootuksen terälehdet rakkaudelle vieläkin enemmän.

Me kaikki olemme rakkauden arvoisia.

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Selkeys seuraa perässä

Jotta voimme nähdä selkeästi sisäisillä silmillämme, meidän on puhdistettava näkökykymme tieltä kaikki sitä sumentavat tekijät. Meidän on katsottava totuudellisesti itseämme, jotta voimme tunnistaa puhdistumista ja

Lue lisää »
Luova Valo

Levon tarpeessa

Olen miettinyt tätä blogitouhua. Vielä jokin aika sitten nautin tästä puuhasta, kunnes siitä tuli suorittamista. Väsynyt kaikkeen, kaipaa nyt lepoa. Olen levon tarpeessa. Kyllästyttää miten

Lue lisää »