Unelmasta todeksi – käsityökirja tulossa

Unelmasta todeksi

Unelmasta todeksi – käsityökirja tulossa.

Unelma kirjasta on ollut suurimpia haaveitani koko tähänastisen elämäni ajan. Haaveilin, että jonain päivänä vielä kirjoittaisin kirjan. Hassua, että olin aina olettanut kirjoittavani romaanin.

Se, että tulinkin tehneeksi käsityökirjan, on tietenkin nyt itsestään selvää. Miksi en sitä aikaisemmin tajunnut? Miksi minulta meni näin kauan tajuta niin itsestään selvä asia?

MISTÄ KAIKKI SAI ALKUNSA?

Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun jokunen vuosi sitten osallistuin erääseen henkiseen, itsensä kehittämisen koulutukseen. Koulutuksen osallistumisen kunniaksi nopea osallistuja sai muutamia bonuslahjoja. Yksi näistä bonuksista oli enkelikanavointi.

Sain tuossa kanavoinnissa kuulla, että minun sisälläni oli kirja, joka tulisi kanavoida ulos. En meinannut pysyä nahoissani kuullessani tämän ilouutisen. Tunsin, että sanoma resonoi voimallisesti kanssani. Olin odottanut ihmettä, ja nytkö se tapahtuisi?

Siinä vierähti jokunen viikko pähkäillessä, että niin… ” Minkäköhän kirja se mahtaa olla ? ”

” Tulisiko minun kirjoittaa kanavoitua tekstiä jostakin henkisestä aiheesta? ”

” Auttakaa nyt kaverit siellä. Hei. Ihan totta. Mitä tämä tarkoittaa? ” malttamattomana kyselin ja huutelin enkeleideni perään.

Ja sitten se tapahtui. Pam, ajatus pälkähtää kristallikirkkaana tajuntaani. Käsityökirja. Niin tietenkin!

Sillä sekunnilla tein tietoisen päätöksen alkaa tavoittelemaan suurinta unelmaani. Päätin tehdä kirjan.

Samalla päätin: ” Ihan sama kuinka kauan minulla menee kirjaprojektissani, teen sen. Meneekö minulla siihen vuosi, kaksi, viisi vuotta vai kymmenen vuotta, teen sen. Teen sen omassa tahdissa, niin kuin minulle on hyväksi. ”

Tein myös tietoisen päätöksen tehdä kirjani eteen jotain joka ikinen päivä. Silloin projektissa pysyy eteenpäin menevä voima.

MITEN LUOMISTYÖ TAPAHTUI?

Tietoisen päätöksen jälkeen, aloin tehdä kirjaprojektini suhteen jotain joka päivä. Olkoon kuinka pieniä asia tahansa, sen tekee, mitä on itselle luvannut.

Vaikka minulla ei ollut täyttä selkoa siitä, minkälaista materiaalia sisälläni oli, minkälainen kirja oli kyseessä, luotin johdatukseeni.

Tiesin kyllä tekniikan, en muuta. Otin työvälineet ja materiaalit käsiini. Kanavoin sisältäni sen mitä siellä oli. Niin se tapahtui. Kaikki kanavoitui käsieni kautta. Koko ajan minua johdatettiin.

Minulla on ollut vahva usko projektiin koko sen luomistyön ajan. En ole hetkeäkään epäillyt.

Ilo ja riemu sisälläni kuplivat, kun sain luoda minulle tärkeää ja merkityksellistä asiaa.  Intohimo ja palo siihen, mitä eniten rakastaa.

Minulle luovuus on kaikki kaikessa. Luovuus, jota ilman en voisi elää. Hyppisin kait varmaan seinille, ellen saisi kanavoida luovuuttani johonkin konkreettiseen käsillä tekemiseen. Niin tärkeä on luovuus.

Johdatus. Intuitio, Taivaallinen apu ja tuki rinnallani. Valomaailma työskenteli kanssani ja kauttani.

Luominen vaan on hauskempaa, antoisampaa, huolettomampaa ja monin tavoin rikkaampaa, kun enkelit ja muut Taivaalliset kaverit ovat mukana.

 

MISSÄ NYT MENNÄÄN, JA KOSKA KIRJA TULEE KAUPPOIHIN?

Syyskuussa kuvasimme valkokuvaajan kanssa kirjan tuotoksia. Tällä hetkellä teen viimeisiä korjauksia ja tarkistuksia kirjaani.

Kirja ilmestyy kauppojen hyllyille ensi vuoden aikana 2020. Ilmoittelen heti, kun tiedän, milloin saa juoksu jalkaa rynnistää ostoksille.

Hip hei, kohti unelmia!

 

  • Mikä on sinun unelmasi?
  • Mitä olet valmis tekemään unelmasi eteen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Levon tarpeessa

Olen miettinyt tätä blogitouhua. Vielä jokin aika sitten nautin tästä puuhasta, kunnes siitä tuli suorittamista. Väsynyt kaikkeen, kaipaa nyt lepoa. Olen levon tarpeessa. Kyllästyttää miten

Lue lisää »