Uusin tulokas joulukoristeiden ihmemaahan

Taas on vuosi vierähtänyt, enkä ole joulukoristeista irti päässyt, vaikka kuinka yritin. Ei auttanut muu kuin antautua joulukoristeiden tulvaan taas kerran.

Uutta putkahtaa tulemaan siihen tahtiin, että kait se on kohta jouluinen torikoju laitettava pystöön.

Tulin pikaisesti kertomaan sinulle uusimmasta tulokkaastamme joulukoristeiden ihmemaahan.

Hän on ihana kaunotar. Suunniteltu ja toteutettu suurella intohimolla ja rakkaudella – kuten kaikki Luovan valon kättentyöt.

Kuvia tästä kaunottaresta olet jo varmasti nähnyt edellisten postauksien yhteydessä. Tässä pienellä videonpätkällä kerron vielä hieman lisää uusimmasta tulokkaastamme joulukoristeiden saralla.

Katso video

 

Ja aivan pian… tähän tulee ohje!

Pian sinäkin pääset virkkaamaan hänet! Olepas kuulolla.

Ohjetta odotella kannustan sinua perehtymään helmivirkkauksen saloihin ja helmiin. Ja näihin täällä blogistamme löytyy kivasti lisätietoa.

 

Näin otat helmivirkkauksen haltuun.

Miksi virkata helmiä tai opetalla helmivirkkaustaitoa?

Miksi virkaisit joulukoristeet itse?

Ja jos virkkauskärpänen puraisi kunnolla ja innostaa virkata helmikoristeisia joulukoristeita enemmänkin, niin niitähän löytyy kirjastani. Hanki täältä.

Helmihurahdus juttua siitä, miten helmet valtasivat elämäni. Varoitukseni sana: Helmimaailma voi olla turmiollista. Kun jostakin oikein innostuu… Varokaa, voi nielaista koko elämän.  

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Säilyketölkin uusi elämä osa 1

Säilyketölkin uusi elämä osa 1. Säilyketölkeistä on moneksi. Kekseliäs loihtii näistä vaikka ja mitä. Pienten tavaroiden säilyttämiseen nämä ovat oivia ratkaisuja. Samalla tulet harrastaneeksi kierrätystä,

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Kirjan takaa tarinoita

Tulin kertomaan sinulle hieman kirjan takaa tarinoita. Tiesitkö, että nimesin käsityökirjani koristemallit naisten nimillä? Toki mukaan mahtuu jokunen malli, joilla ei ole suoraan naisen nimeä.

Lue lisää »