Valoa, iloa ja säpäkkää jouluvirkkausta

Ai, ai… Kuvassa ollaan vielä syksyisissä tunnelmissa, vaikka talvi on jo hiipinyt. Maa on jo kuorruttautunut valkoiseen vaippaan.

Tulin toivottamaan sinulle valoa, iloa ja säpäkkää jouluvirkkausta. Annetaan koukkujen viuhua enkelikuorojen säestyksellä.

Missä tahdissa sinun koukkusi tanssii?

Joulu lähestyy, ja sitä myöten on aika uppoutua täysin joulun tunnelmaan, virkaten toinen toistaan suloisempia ja satumaisempia koristeita ja virittäytyä kuuntelemaan enkelikuorojen laulua.

Joulunajan enkelit ovat kanssamme. Voimme suorastaan kuulla enkelikuorojen laulua. Valoa tulvii runsain määrin keskuuteemme Valon valtakunnasta.

Ken sydämensä avaa, saa vastaanottaa rakkautta, iloa ja riemua… enkeleiden kutittelua hiuksissa ja kuiskuttelua rakkauden.

Nyt, kun näytöt ja opiskelut on suoritettu onnistuneesti läpi, oikein etäyhteyksillä, voi korkata lasin kuoharia ja hengähtää…

olla ja nauttia…

Paitsi…

Mieleni halajaisi jo virkkausta. Minkähän koristemallin ottaisin työnalle…

Kurkkaanko kirjaan vai loihtisinko jotain ihan uutta ja ennenäkemätöntä…

Sinäkin siellä, otapas koukku käteesi, virkataan joulusta valoisa ja riemuisa. Tule. Leikitään väreillä, luodaan iloa ja kauneutta virkatuilla koristeilla… kuusenoksille ja ikkunaan.

Sinä intohimoinen virkkaaja ja lumoton koukun haltija, löydät kirjasta monta ihanaa mallia. Näitä koristeita et löydä kaupanhyllyltä etkä pinterestin ihmeellisestä maailmasta.

Nää sun täytyy tehdä ite.

Tee ekoteko. Sano ei muovikrääsälle.

Muovikoristeisiin ei todellakaan enää tarvitse tyytyä. Intohimoinen käsityöläinen ja virkkaaja valmistaa koristeensa itse.

Lumotulla koukulla kohti valoa, iloa ja säpäkkää jouluvirkkausta.

Mikä on sinun lempparisi?

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Suomikukka

Virkatut joulukoristeet kirja

Osallistu ARVONTAAN.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Intuitiivisuus luovuudessa

Intuitiivisuus luovuudessa, mitä se on ja miten se näkyy? Luova intuitiivisuus tarkoittaa sinulle todennäköisesti eri asiaa kuin minulle. Luovuutta ja kädentaitoja on monenlaista ja -tasoista.

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Makramee solmeiltu seinävaate

Vihdoinkin uusin makramee solmeiltu seinävaatteemme on valmistunut. Annoimme hänelle nimeksi Lara. Hieman otti aikaa valmistuakseen kaiken muun tohinan keskellä. Muotokieleen olemme tyytyväisiä. Mitä sinulle tulee

Lue lisää »