Vielä pari ornamenttia vanhoista kirjan sivuista

Vielä pari ornamenttia vanhoista kirjan sivuista.

Kun jostain oikein innostuu… ja koukuttuu, huomamme, ettei loppua ole näkyvissä.

Sopivaa puuhaa joulunalusviikoille. Vielä ennättää, kun pistää tapahtumaan!
8 –sakaraisen lumihiutaleen valmistamiseen menee aikaa, mutta onhan se sen arvoista. Malleja voi hyvin keksiä omasta päästä.

Ainut tylsempi ja aikaa vievämpi vaihe on, lukemattomien kapeiden paperisuikaleiden leikkaaminen. Suikaleiden leikkaaminen tuntuu lähes loputtomalta urakalta, mutta sen jaksaa, kun asennoituu oikein.

Ihmismieli on joskus turhankin hassu koneisto kummallisine, vääristyneineen ajatus- ja asennemalleineen, että kun sen on saanut selätettyä, on jo voiton puolella.

Se, minkälaisen asenteen otamme kulloiseenkin asiaan, on meistä itsestämme kiinni. Kukaan toinen ei voi muuttaa asennoitumistamme, ellemme tee sitä itse.

Muistin virkistämiseksi, tässä vielä kaikki valmistamamme ornamentit koko komeudessaan.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Sielunmatkaa ihmisyydessä

Olette kutsuttuina vieraina, sieluina täällä Maassa. Teidät on kutsuttu tähän suurenmoiseen seikkailuun Äiti Maan toimesta. Olette hänen rakkaita lapsiaan. Jokainen. Ihmismatkanne aikana tulitte tänne kokemaan

Lue lisää »
Luova Valo

Valonauttajien viesti vko 48

Kautta aikojen, koko ihmiskunnan historian ajan Maa planeetalle on syntynyt sieluja muista tähtikunnista. Nämä sielut ovat tulleet kohottamaan Maa planeetan värähtelyä ja omalla esimerkillään muuttamaan

Lue lisää »