Vielä pari ornamenttia vanhoista kirjan sivuista

Vielä pari ornamenttia vanhoista kirjan sivuista.

Kun jostain oikein innostuu… ja koukuttuu, huomamme, ettei loppua ole näkyvissä.

Sopivaa puuhaa joulunalusviikoille. Vielä ennättää, kun pistää tapahtumaan!
8 –sakaraisen lumihiutaleen valmistamiseen menee aikaa, mutta onhan se sen arvoista. Malleja voi hyvin keksiä omasta päästä.

Ainut tylsempi ja aikaa vievämpi vaihe on, lukemattomien kapeiden paperisuikaleiden leikkaaminen. Suikaleiden leikkaaminen tuntuu lähes loputtomalta urakalta, mutta sen jaksaa, kun asennoituu oikein.

Ihmismieli on joskus turhankin hassu koneisto kummallisine, vääristyneineen ajatus- ja asennemalleineen, että kun sen on saanut selätettyä, on jo voiton puolella.

Se, minkälaisen asenteen otamme kulloiseenkin asiaan, on meistä itsestämme kiinni. Kukaan toinen ei voi muuttaa asennoitumistamme, ellemme tee sitä itse.

Muistin virkistämiseksi, tässä vielä kaikki valmistamamme ornamentit koko komeudessaan.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Valonauttajien viesti vko 45

Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Ympärilläsi on Valonauttajia, jotka haluavat auttaa sinua. Olemme kaikki Valoa. Tuomme tämän kortin myötä sinulle valoa, rakkautta ja siunausta sieluperheeltäsi.

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Pääsiäismunat munankuorimosaiikilla

Pääsiäismunat munakuorimosaiikilla. Pääsiäinen lähestyy. Onko rairuohot kylvetty? Me aloitimme pääsiäisaskartelut jo hyvissä ajoin. Laadimme sinulle ohjeen, miten voit itse tehdä keväisen kauniita pääsiäismunia koristeeksi. Kananmuonankuori

Lue lisää »