Vielä pari ornamenttia vanhoista kirjan sivuista

Vielä pari ornamenttia vanhoista kirjan sivuista.

Kun jostain oikein innostuu… ja koukuttuu, huomamme, ettei loppua ole näkyvissä.

Sopivaa puuhaa joulunalusviikoille. Vielä ennättää, kun pistää tapahtumaan!
8 –sakaraisen lumihiutaleen valmistamiseen menee aikaa, mutta onhan se sen arvoista. Malleja voi hyvin keksiä omasta päästä.

Ainut tylsempi ja aikaa vievämpi vaihe on, lukemattomien kapeiden paperisuikaleiden leikkaaminen. Suikaleiden leikkaaminen tuntuu lähes loputtomalta urakalta, mutta sen jaksaa, kun asennoituu oikein.

Ihmismieli on joskus turhankin hassu koneisto kummallisine, vääristyneineen ajatus- ja asennemalleineen, että kun sen on saanut selätettyä, on jo voiton puolella.

Se, minkälaisen asenteen otamme kulloiseenkin asiaan, on meistä itsestämme kiinni. Kukaan toinen ei voi muuttaa asennoitumistamme, ellemme tee sitä itse.

Muistin virkistämiseksi, tässä vielä kaikki valmistamamme ornamentit koko komeudessaan.

 

 
 
Sinua saattaisi kiinnostaa:
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Syksy saapuu, tuoden kirjan mukanaan

Ajatella, että vuodenkierrossa olemme kääntyneet jo syksyn puolelle. Syksy saapuu, tuoden kirjan mukanaan. Illat pimenevät ja luonto värittää itseään. Iltojen viilentyessä ja pimentyessä voi alkaa

Lue lisää »
Luova Valo

Melkein perillä

  Olet melkein perillä. Unelmasi ovat manifestoitumassa todeksi. Ole kurinalainen ja suuntaa ajatuksesi myönteisyyteen. Positiivinen ajattelu ja unelmaansa uskominen on parasta mitä voit itsellesi tehdä

Lue lisää »