Vielä pari ornamenttia vanhoista kirjan sivuista

Vielä pari ornamenttia vanhoista kirjan sivuista.

Kun jostain oikein innostuu… ja koukuttuu, huomamme, ettei loppua ole näkyvissä.

Sopivaa puuhaa joulunalusviikoille. Vielä ennättää, kun pistää tapahtumaan!
8 –sakaraisen lumihiutaleen valmistamiseen menee aikaa, mutta onhan se sen arvoista. Malleja voi hyvin keksiä omasta päästä.

Ainut tylsempi ja aikaa vievämpi vaihe on, lukemattomien kapeiden paperisuikaleiden leikkaaminen. Suikaleiden leikkaaminen tuntuu lähes loputtomalta urakalta, mutta sen jaksaa, kun asennoituu oikein.

Ihmismieli on joskus turhankin hassu koneisto kummallisine, vääristyneineen ajatus- ja asennemalleineen, että kun sen on saanut selätettyä, on jo voiton puolella.

Se, minkälaisen asenteen otamme kulloiseenkin asiaan, on meistä itsestämme kiinni. Kukaan toinen ei voi muuttaa asennoitumistamme, ellemme tee sitä itse.

Muistin virkistämiseksi, tässä vielä kaikki valmistamamme ornamentit koko komeudessaan.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Hän on Hän

Hän on Hän. Ihanaakin ihanampi yksisarvinen valmistui juuri. Lukemattomien värikerrosten ja niiden kiinnittämisen jälkeen pääsin koristelemaan häntä. Ja tiedättekö mitä? Hän vaati saada swarovskeja harjaansa!

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Virkattu kukkaro

Virkattu kukkaro lemppariväreillä. Samalla asiaa jakamisen ilosta ja sen merkityksestä luovuudessa. Hillitty ja yksinkertainen kukkaro, joka sisältää muutaman teknisen koukun. Kukkarokehyksen kiinnittäminen on myös oma

Lue lisää »