Vielä yksi ovi – yksisarvisovi

Vielä yksi ovi – ovi yksisarvisille.

Erilaisessa tonttuovi –sarjassa olemme esitelleet kolme erilaista ovea Taivaallisille Valo-olennoille. Tosi asiassa, eivät he ovia tarvitse. Valonauttajat tulevat välittömästi paikalle, kun vain kutsumme.

Tiesitkö, että yksisarviset ovat ylösnousseita hevosia? Yksisarvisilla on valoa säteilevä sarvi, kun taas siivellinen ilman sarvea on pegasos.

Yksisarviset ja pegasokset eivät näyttäydy kenelle tahansa. Siinä missä suojelusenkelimme voi viettää aikaansa matalammissa taajuuksissa, niin yksisarviset eivät voi.

Yksisarviset mielletään hyvin puhtaiksi ja korkea värähteisiksi Valo-olennoiksi. He viihtyvät lapsien ympärillä, mutta myös meillä aikuisilla on mahdollistua tutustua yksisarvisiin.

Jotta yksisarvinen tai pegasos voisi saapua luoksemme, meillä on oltava jaloja, kauniitta enkelimäisiä, yksisarvisominaisuuksia. Näitä kauniita enkelimäisiä ominaisuuksia voimme toki itsessämme opetella, jos aikomuksemme ovat puhtaat, selkeät ja rakkaudelliset.

 

Onko sinun elämässäsi yksisarvinen tai pegasos?

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Enkeliovi enkeleille.

Lohikäärmeovi – ovi lohikäärmeiden taikamaailmaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Matkalla mestaruuteen

Henkisyys tähtää itseoivallukseen, Jumaloivallukseen. Valaistumiseen. Mestaruuteen, kun löydämme mestarin sisältämme. Matka mestaruuteen on tie, jota me kaikki käymme. Matkalla ollaan. Jokainen etenee itselle sopivaa matkavauhtia.

Lue lisää »
Luova Valo

Luottamuksen äärellä

Luottamuksen äärellä ja äärelle. Luotammeko itseemme silloin, kun sydämemme ohjaa meitä? Luotammeko saamamme ohjaukseen, jotta toimisimme sen mukaisesti? Se on varmaa, että luottamustamme koetellaan niin

Lue lisää »