Virkattu graffitikolmio luonnonnarusta

Raffii virkkausta luonnonnarusta virkatun graffitikolmion muodossa. Onko tämä lähempänä unisiepparia, virkkausgraffitia vai kenties niiden risteytys?

Hmmm… kuinkas sen luokittelisi.

Neulottuja ja virkattuja graffiteja näkee kaupungeissa. Meillä maaseudulla ne ovat kovin harvinaisempi näky.

Pienen graffittityön virkkaa sukkelaan luonnonnarusta ja isolla koukulla. Mallin ei tarvitse kovin kummoinen olla, kun syntyy mukavan rouheaa ja näyttävää pintaa.

Siitä on jokunen viikko vierähtänyt, kun tulin virkanneeksi tämän. Mulla oli sijoituspaikka tälle jo katsottuna, kun mietin, voiko näin tehdä…

laittaa nyt näytille, ja saako se sijoituspaikassa olla rauhassa. Onko tämä edes sopivaa ja kuinka fiksua toimintaa…

Toivottavasti kukaan ei vedä herneettään nenään tästä, sillä tarkoitus on vain ilahduttaa. Ei roskata tai turmella kaunista luontoa.

Luonto on mulle kaikki kaikessa – Pyhä sydämen asia.

Tarkoitus on luoda ja tuoda iloisia yllätyksiä, ja mielen piristystä kanssakulkijoille. Odota odottamatonta…

Graffitiprojekteissa mietin tarkkaan ekologisuutta. Etenkin silloin, jos olen viemässä niitä herkkään ympäristöön. En näet halua mereen taikka saaristoon päätyvän muovia.

Silloin virkattu graffiti valmistetaan täysin ekologisista materiaaleista.

Toinen tärkeä seikka mitä mietin, ettei vaan eläimet vahingossakaan takerru siihen.

Toivottavasti graffiti herättää enemmän ihastusta kuin vihastusta. Rukoilen hartaasti ihastuksen ja ilahduksen puolesta.

Joka tapauksessa kaikki ekologisisuuskriteerit täyttyvät graffitin osalta. Onhan se virkattu ekologisesta luonnonnarusta, puuhelmet ovat luontoa itseään ja sulatkin on poimittu metsäretkiltä tai vesistöjen rannoilta.

Etsivä löytää aarteita luonnosta.

 

Luomisen iloa!

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Saippuaa ihan itse

Luovuuden tähti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Herättäkää kello kahdeksan

Olin pyytänyt enkelikavereilta; herättää kahdeksalta aamulla, jotta olen pirtsakkana mansikkapellolla kyykkimässä, ennen kuin päivä käy liian tukalaksi. Sen verran myöhään meni nukkumaan menon kanssa, että

Lue lisää »
Luova Valo

Miksi emme saa unelmiamme toteutettua?

Miksi emme saa unelmiamme toteutettua? Emme voi tietää unelmiemme ennustettavuutta, sitä, kuinka hyvin ne toteutuvat. Epäilemme itseämme ja pelkäämme lähteä toteuttamaan sydämemme salattuja toiveita, koska

Lue lisää »