Virkattu kukkaro lemppariväreillä. Samalla asiaa jakamisen ilosta ja sen merkityksestä luovuudessa.

Hillitty ja yksinkertainen kukkaro, joka sisältää muutaman teknisen koukun. Kukkarokehyksen kiinnittäminen on myös oma lukunsa. Rakastan kaikkea muuta kuin ompelua.

Siitäkin huolimatta, käytän kukkaroiden teossa aina ommeltavia kukkaronkehyksiä. Innostus on aina tipotiessään, kun on ompelemisen aika.

Koska en harrasta ompelua, en myöskään ole kankaisten kukkaroiden ja pussukoiden kuluttaja. Mielestäni ne ovat muutenkin niin last season. Virkatut ja huovutetut ovat enemmän makuuni ja tyyliini sopivampia.

Niinhän se taitaa olla kaikessa luovuudessa, että yksi tykkää yhdestä ja toinen toisesta. Jokainen tuunaa ja tekee omalla tyylillään ja twistllä näitä hommia. Ja just, se ihanaa onkin.

 

Luomisen iloa!

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Valonauttajien viesti vko 49

On sisäänpäin kääntymisen aika. Käänny sisimpääsi ja tarkastele täysin avoimin mielin ja rehellisesti sydäntäsi. Mitä sydämesi tahtoo kertoa sinulle juuri nyt? Oletko varmasti huomioinut kaikki

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Mini seinävaate makrameetekniikalla

Mini seinävaate makrameetekniikalla. Tämä pieni seinävaatekokeilu syntyi koho- ja hernesolmuilla ( eng. berry knot ). Lankana Bobbiny. Yllättävän vaikeaksi on muodostunut lankojen pituuden arviointi. Paljonhan

Lue lisää »