Nyt on hempeää, herkkää ja valkoista pitsistä unelmaa.

Tämän ihanuuden olin melkein unohtanut. Nyt hän on paraatipaikalla alttaripöydälläni, joka on täynnä toinen toistaan kauniimpia kristalleja.

Virkkaan aina intuitiivisesti suoraan tajunnanvirrasta. Kaikki luova toimintani on intuitiivista. En kaipaa enkä tarvitse ohjeita. Ne rajoittavat luovuuttani liiaksi.

Käytin valkoista 6 –säikeistä kalalankaa ja hiukan kultaista metalliefektilankaa.

Koska rakastan kristalleja, laitan niitä usein myös töihini. Mandalasta löytyy hennon vaaleanpunaisia ja vihreitä kristalleja eli puolijalokiviä. Kristalleina tässä on ruusukvartsia, kirsikkakvartsia ja prehniittiä.

Mandala on tärkätty sokeri – vesitärkillä ja pingotettu muotoonsa. Tärkkäyksen suhteen olen perinteiden kannalla. Sokeri –vesitärkki toimii ja kestää hyvin, jos osaa tärkätyt tuotteensa säilyttää oikein.

Minulla on kymmeniä vuosia sitten tärkättyjä virkkaustöitä ja ne ovat edelleen hyvässä kunnossa. Asianmukainen säilytys on se juju, jolla ne saa säilymään.

Jos suhtaudumme omiin tekemisiimme hällä väliä asenteella, emmekä arvosta työtämme ja tekemisisiämme niin paljon, että säilyttäisimme ne oikein, ei ihme, jos tärkätyt virkkaustyöt eivät kestä ja säily priimana.

Sokeri – vesitärkkiä on parasta mitä tiedän. En vaihtaisi sitä mihinkään muuhun vippaskonstiin ja uutuus kovetusaineeseen.

Oletko sinä virkannut mandalaoita? Minkälaisia?

 

Luomisen iloa!

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Intuitiivista maalausta enkeleiden kanssa

Oletko kokeillut intuitiivista maalausta enkeleiden kanssa? Intuitiivisuus on meillä jokaisella syntyessämme. Intuitiivisuus on meille täysin luontainen perusominaisuus. Ei se ole vain harvojen, valittujen tai oikeutettujen

Lue lisää »
Luova Valo

Aika nopeutuu

Oletko huomannut, kuinka aika on nopeutunut? Viikot sujahtavat niin vikkelään, että itse ainakin ihmettelen joka kerta sitä, että taasko se viikko vierähti. Taas on jo

Lue lisää »