Nyt on hempeää, herkkää ja valkoista pitsistä unelmaa.

Tämän ihanuuden olin melkein unohtanut. Nyt hän on paraatipaikalla alttaripöydälläni, joka on täynnä toinen toistaan kauniimpia kristalleja.

Virkkaan aina intuitiivisesti suoraan tajunnanvirrasta. Kaikki luova toimintani on intuitiivista. En kaipaa enkä tarvitse ohjeita. Ne rajoittavat luovuuttani liiaksi.

Käytin valkoista 6 –säikeistä kalalankaa ja hiukan kultaista metalliefektilankaa.

Koska rakastan kristalleja, laitan niitä usein myös töihini. Mandalasta löytyy hennon vaaleanpunaisia ja vihreitä kristalleja eli puolijalokiviä. Kristalleina tässä on ruusukvartsia, kirsikkakvartsia ja prehniittiä.

Mandala on tärkätty sokeri – vesitärkillä ja pingotettu muotoonsa. Tärkkäyksen suhteen olen perinteiden kannalla. Sokeri –vesitärkki toimii ja kestää hyvin, jos osaa tärkätyt tuotteensa säilyttää oikein.

Minulla on kymmeniä vuosia sitten tärkättyjä virkkaustöitä ja ne ovat edelleen hyvässä kunnossa. Asianmukainen säilytys on se juju, jolla ne saa säilymään.

Jos suhtaudumme omiin tekemisiimme hällä väliä asenteella, emmekä arvosta työtämme ja tekemisisiämme niin paljon, että säilyttäisimme ne oikein, ei ihme, jos tärkätyt virkkaustyöt eivät kestä ja säily priimana.

Sokeri – vesitärkkiä on parasta mitä tiedän. En vaihtaisi sitä mihinkään muuhun vippaskonstiin ja uutuus kovetusaineeseen.

Oletko sinä virkannut mandalaoita? Minkälaisia?

 

Luomisen iloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Jumalallinen aikataulu

Jumalallinen aikataulu tarkoittaa sitä, että asiat tapahtuvat ajallaan, palaset loksahtelevat oikeisiin uomiinsa juuri oikealla hetkellä. Voidaan puhua myös johdatuksesta ja siitä, että valomaailma on välittänyt

Lue lisää »
Luova Valo

Valonauttajien viesti vko 49

On sisäänpäin kääntymisen aika. Käänny sisimpääsi ja tarkastele täysin avoimin mielin ja rehellisesti sydäntäsi. Mitä sydämesi tahtoo kertoa sinulle juuri nyt? Oletko varmasti huomioinut kaikki

Lue lisää »