Virkattu pieni unisieppari

Ihana pieni unisieppari virkkaamalla.

Intohimoisella virkkaajalla syntyy jos jonkinlaista testikappaletta. Epämääräinen läjä koevirkkauksia, jotka on tullut jemmattua talteen odottamaan sitä päivää, kun keksii niistä jotain.

Tajusinpa vaan, että suottapa niitä roskiin laittaa, kun kekseliäs voi nekin käyttää.

Koevirkattuja tillkuja, prototyyppejä, voi hyvinkin hyödyntää virkkausgraffitiprjokteissa tai sitten niistä voi loihtia unisieppareita.

Tämäkin oli ensin vain pieni testikappale, josta tulikin unisieppari.

Oikeastaan olin tehnyt alun kierrokset väärällä värillä. En viitsinyt purkaa, joten pala meni hukkaan. Sitten, kun aikansa pyörittelin tilkku kädessäni, tajusin, että senhän voi jatkojalostaa enisieppariksi.

Värit ovat mun mielestä maanläheiset, ehkä hiukan syksyiset. Pajukehä ja luonnonsulat tietenkin kruunavat työn.

Mä rakastan unisieppareiden tekemistä. Olen ihan fiiliksissä saadessani tehdä näitä. Mun sydän laulaa ja sieluni iloitsee. Ouuu jeah…

Mun hyppysistä ei koskaan valmistu kahta samanlaista. Kaikki tietenkin valmistetaan intuitiivisesti. Sehän se paras työkalu luovuudessa on.

Tahtoisitko omaksesi unisiepparin, jota et takulla löydä mistään muualta?

Nämä eivät ole mitään halppis kiinakamaa, vaan kotimaista käsityötä ja laadukasta sellaista.

Mä voin tehdä tilauksesta unisiepparin sullekin. Otat vaan yhteyttä niin loihditaan sulle sellainen upeus, joka vie sydämesi.

 

Luomisen iloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Mitä luova valo on?

Mitä luova valo on?  Mitä valo on? Ensimmäinen ajatus, mikä monella varmasti pälkähtää mieleen, on, että valo on auringon valoa. Ja, että auringon valo vaikuttaa

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Mitä luovuus on?

Mitä luovuus on? Tarvitseeko sitä edes miettiä? Luovuus on tarkoitettu kaikille. Kaikki ovat pohjimmiltaan luovia. Hekin, jotka väittävät kiven kovana, etteivät ole luovia eivätkä osaa

Lue lisää »