Virkattuja ruusuja kaikille prinsessoille ja prinsessamielisille. Meille ihanille Jumalattarille arvomme mukainen kesäpanta taikka kruunu koristamaan kesähiuksia.

Kyllä kiitos. Minulle ainakin.

Kukaan ei ole niin vanha, etteikö voisi leikkiä prinsessaleikkejä, leikkiä jumalaisen kaunista Jumalatarta. Jokaisessa naisessa asuu Jumalatar, joka kantaa kädessään valtikkaa taikka taikasauvaa. Jumalatar pukeutuu kesämekkoon ja hiuksissaan kantaa upeaa kruunua.

Silloin, kun vähiten odottaa, saattaa löytää aarteita. Olin joskus virkannut kasan ruusuja pellava- ja metallilangasta. Olin hylännyt alkuperäisen idean toimimattomana ideana, ja niin ruusut jäivät käyttämättä.

Kaikella on aikansa ja paikkansa. Mikään ei tapahdu vahingossa tai sattumalta. Jumalallinen aikataulu toimii. 

Nyt löysin ruusuiset aarteeni jälleen, ja heti tiesin, mihin niitä voisi käyttää. Idea vain tupsahti tajuntaani. Johdatus todella toimii.

Pohjana tässä on tavallinen metallipanta, jonka päällystin villalla ja huovutin. Huovutettuun pantaan on helppo kiinnittää ruusut muutamalla pistolla.

 

Kuvittele…

Aistillinen Jumalatar…

Joka sinä todella Olet…

Hulmuavat kesähelmat…

Tuulessa liehuvat hiukset…

Lempeääkin lempeämpi kesätuuli viipyilee ihollasi…

Lämpö, jonka tunnet…

Laineet liplattavat…

Kutsuen…

Jumalatar sinussa on vapaa tekemään taikojaan…

ilmentämään itseään…

täydesti…

Mitä tekisit rakas Jumalatar?

Rakastuisitko itseäsi vieläkin enemmän…

Ollaksesi Se Joka Sinä Olet?

Rakas, nyt on sen aika.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Jumalallinen aikataulu

Jumalallinen aikataulu tarkoittaa sitä, että asiat tapahtuvat ajallaan, palaset loksahtelevat oikeisiin uomiinsa juuri oikealla hetkellä. Voidaan puhua myös johdatuksesta ja siitä, että valomaailma on välittänyt

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Shamaanirumpu itse tehden

Kun teet shamaanirumpusi itse, luot rumpuusi hyvin läheisen suhteen. Rummusta tulee sinulle erityisen rakas.Shamaanirummun valmistaminen on henkimaailman juttu. Henkimaailma eli Valon maailma on vahvasti läsnä

Lue lisää »