Mikä on Luova Valo?

Luova Valo syntyi oivalluksesta, siitä, että me kaikki olemme valoa. Jokainen meistä kantaa, äärettömän kaunista Luovaa Valoa sisällään.

Luomme elämäämme joka hetki. Olemme kykeneviä luomaan elämäämme ja ilmentämään kauttamme sitä valoa, jota rakkaudeksi kutsutaan.

Valo säteilköön kauttamme Hengen valona.

 

Blogissa aatoksia ihmisyydestä maan ja taivaan väliltä. Matkakumppaneina valonauttajat, valokieli ja intuitiivinen maalaus.

Blogitekstien kautta ravistellemme egon perustuksia ja annamme uskomuksille kyytiä. Tarjoilemme ajattelemisen aiheita siivota egonmielen nurkat puhtaiksi matkalla kohti syvempää ja aidompaa itsetuntemusta.

Olemme matkalla todelliseen Itseen, tosiolemuksemme ytimeen, Itsen / Hengen löytämiseen sisältämme.

Jotta tämä Itse – Luoja-olento sisältämämme löytyy ja tiedämme olevamme Se, on meidän tultava tietoiseksi egomielen matrixista.

Aivan kuten kuorisimme sipulia, kerros kerrokselta kuorimme egon luomaa harhaa todellisen Itsen, kirkkaan Olemuksemme pinnalta pois, ollaksemme Se joka On. 

Olemme Luojia. Olemme valo-olentoja.

 

Ritan Virkatut joulukoristeet kirja

Kirjoittaja Luovan Valon takana

Hei sinä ihana ja kaunis Valo. Ihanaa, että löysit sivuillemme.
Rita Stång ( eli Sumitri ) on koulutukseltaan artesaani. Rita on monitaituri, joka on harrastanut käsitöitä lähes koko ikänsä.

Rita on kirjoittanut ensimmäisen käsityökirjansa Virkatut joulukoristeet 2020. Kirjansa kautta hän tahtoo julistaa virkkauksen riemullista ilosanomaa kaikille kaikkialle.

Luovuuden rinnalla kulkevat valonauttajat. Intuitiivinen maalaus ja valokieli ovat tapoja työskennellä valomaailman kanavana.

Ritalle henkisen elämän eläminen on tavallista arkea, arjen keskellä tapahtuvaa kommunikointia ja vuoropuhelua Valonauttajien kanssa, läsnäoloa olemisen tilassa.

Hän kertoo olevansa äärettömän onnellinen luodessaan, kun saa ilmaista itseään luovuuden keinoin ja tehdä sitä mitä rakastaa.

Ollaan enkeleitä toisillemme.

 

Luomisen iloa!

rita(at)luovavalo.fi

 

Rita ja Luova Valo muissa julkaisuissa