Mikä on Luova Valo?

Luova Valo syntyi oivalluksesta, siitä, että me kaikki olemme valoa. Valo meissä luo kaiken aikaa. Jokainen meistä kantaa kaunista Luovaa Valoa sisällään. Luova Valo ilmentää itseään kauttamme mitä ihmeellisimmillä tavoilla.

Luova Valo on intuitiivista. Henkimaailma, intuitiivisuus ja luovuus on yhtä kuin Luova Valo.

Luova valo on koti kahdelle blogille.

Hetki luovuudelle on askartelua ja käsitöitä, tarinointia luovuudesta ja käsillä tekemisen riemusta.

Luovan valon blogissa tarinoidaan henksiyydestä, enkeleistä, ihmisyydestä ja tietenkin luovuudesta. Missiona ravistella egon perustuksia, antaa uskomuksille kyytiä, kohti parempaa itsetuntemusta.

Kuka olen
- kirjoittaja Luovan Valon takana?

Hei sinä ihana ja kaunis Luova Valo. Ihanaa, että löysit sivuilleni.

Olen Rita Stång ja koulutukseltani artesaani. Olen harrastanut käsitöiden tekemistä lähes koko ikäni. Luovuus on koko elämäni, ilman sitä en voisi elää. Olen myös kirjoittanut ensimmäisen käsityökirjani, joka ilmestyi syyskuussa 2020.

Mikä onni on saada harrastaa ja tehdä luovia asioita, leikkiä luovuudella vailla rajoja.  Mikä ilo ja riemu!

Tunnen itseni äärettömän onnelliseksi luodessani, kun saan ilmaista itseäni luovuuden keinoin.

Luovuuden rinnallani kulkee näkymätön maailma. Minulle henkisyys ja henkisen elämän eläminen on ihan tavallista arkea. Henkisyys on arjen keskellä tapahtuvaa kommunikointia ja vuoropuhelua Valonauttajien kanssa, läsnäoloa olemisen tilassa.

Enkelit ja muut Valonauttajat ovat vahvasti läsnä luovuudessani. Luovuuteni on intuitiivista. Olen luovuuden kanava Luovalle Valolle.

Rakastan puhtaasta ja avoimesta sydämestä kumpuavia, ilon, valon ja rakkauden viestejä. Niitä on ihana lukea. Lähetä viestisi korkeimmassa Valossa ja Rakkaudessa. Ollaan enkeleitä toisillemme.

Luomisen iloa!

rita(at)luovavalo.fi