Mikä on Luova Valo?

Luova Valo syntyi oivalluksesta, siitä, että me kaikki olemme valoa. Valo meissä luo kaiken aikaa. Jokainen meistä kantaa kaunista Luovaa Valoa sisällään. Luova Valo ilmentää itseään kauttamme mitä ihmeellisimmillä tavoilla.

Luova valo on koti kahdelle blogille.

Blogeja yhdistävänä tekijänä on intuitiivisuus ja itsensä kehittäminen. Henkimaailma, intuitiivisuus ja luovuus = Luova Valo.

Hetki luovuudelle -blogissa askarralleen, tehdään käsitöitä ja tarinoidaan luovuudesta. Toiminnan peruspilareina toimii intuitiivisuus, käsillä tekemisen ilo ja riemu sekä ideoiden jakaminen.

Luovan valon blogi tarjoaa ajattelemisen aiheita ja mahdollisuuksia siivota omat sisäiset nurkkansa puhtaiksi, mielellään niin, että oivalluksia tapahtuu matkalla kohti syvempää ja aidompaa itsetuntemusta. 

Viestejä enkeleiltä ja muilta valonauttajilta ja tietenkin ravistellaan egon perustuksia ja annetaan uskomuksille kyytiä.

Meille tärkeitä arvoja ovat ekologisuus, eettisyys ja kotimaisuus. Suomalaisen käsityöläisyyden, käsityötuotteiden ja käsillä tekemisen arvostuksen ja tietoisuuden nostaminen ovat meille sydämen asia.

Ritan Virkatut joulukoristeet kirja

Kirjoittaja Luovan Valon takana

Hei sinä ihana ja kaunis Valo. Ihanaa, että löysit sivuillemme.
Rita ( eli Sumitri ) on koulutukseltaan artesaani. Rita on monitaituri, joka on harrastanut käsitöitä lähes koko ikänsä.

Luovuus kuuluu olennaisena osana Ritan elämään, ilman sitä hän ei kuulemma voisi elää. Rita kertoo olevansa äärettömän onnellinen luodessaan, kun saa ilmaista itseään luovuuden keinoin ja tehdä sitä mitä rakastaa.

Rita on kirjoittanut ensimmäisen käsityökirjansa, joka ilmestyi syyskuussa 2020. Kirjansa kautta hän tahtoo julistaa virkkauksen riemullista ilosanomaa kaikille kaikkialle.

Luovuuden rinnalla kulkee näkymätön maailma. Ritalle henkisyys ja henkisen elämän eläminen on tavallista arkea, arjen keskellä tapahtuvaa kommunikointia ja vuoropuhelua Valonauttajien kanssa, läsnäoloa olemisen tilassa.

Ritalle voi lähettää viestejä puhtaimmassa, korkeimmassa Valossa ja Rakkaudessa. Ollaan enkeleitä toisillemme.

Luomisen iloa!

rita(at)luovavalo.fi

Rita ja Luova Valo muissa julkaisuissa