Mikä on Luova Valo?

Luova Valo syntyi oivalluksesta, siitä, että me kaikki olemme valoa. Valo meissä luo kaiken aikaa. Jokainen meistä kantaa kaunista Luovaa Valoa sisällään. Luova Valo ilmentää itseään kauttamme mitä ihmeellisimmillä tavoilla.

Luova valo on koti kahdelle blogille.

Blogeja yhdistävänä tekijänä on intuitiivisuus ja itsensä kehittäminen. Henkimaailma, intuitiivisuus ja luovuus = Luova Valo.

Hetki luovuudelle -blogissa askarralleen, tehdään käsitöitä ja tarinoidaan luovuudesta. Toiminnan peruspilareina toimii intuitiivisuus, käsillä tekemisen ilo ja riemu.

Luovan valon Blogi tarjoaa ajattelemisen aiheita ja mahdollisuuksia siivota omat sisäiset nurkat puhtaiksi, mielellään niin, että oivalluksia tapahtuu matkalla kohti syvempää ja aidoimpaa itsetuntemusta. 

Viestejä enkeleiltä ja muilta valonauttajilta ja tietenkin ravistellaan egon perustuksia ja annetaan uskomuksille kyytiä.

Kuka olen
- kirjoittaja Luovan Valon takana?

Hei sinä ihana ja kaunis Luova Valo. Ihanaa, että löysit sivuilleni.

Olen Sumitri eli  Rita Stång. Koulutukseltani olen artesaani. Olen harrastanut käsitöiden tekemistä lähes koko ikäni. Luovuus on koko elämäni, ilman sitä en voisi elää. Olen myös kirjoittanut ensimmäisen käsityökirjani, joka ilmestyi syyskuussa 2020.

Mikä onni on saada harrastaa ja tehdä luovia asioita, leikkiä luovuudella vailla rajoja.  Mikä ilo ja riemu!

Tunnen itseni äärettömän onnelliseksi luodessani, kun saan ilmaista itseäni luovuuden keinoin.

Luovuuden rinnallani kulkee näkymätön maailma. Henkisyys ja henkisen elämän eläminen on ihan tavallista arkea, arjen keskellä tapahtuvaa kommunikointia ja vuoropuhelua Valonauttajien kanssa, läsnäoloa olemisen tilassa.

Enkelit ja muut Valonauttajat ovat vahvasti läsnä luovuudessani. Luovuuteni on intuitiivista. Toimin  luovuuden kanava Luovalle Valolle.

Toivon, että viihdyt matkassa mukana, ja että kehität itseäsi.

Minulle voi lähettää viestejä puhtaimmassa, korkeimmassa Valossa ja Rakkaudessa. Ollaan enkeleitä toisillemme.

Luomisen iloa!

rita(at)luovavalo.fi