Mikä on Luova Valo?

Luova Valo syntyi oivalluksesta, siitä, että me kaikki olemme valoa. Valo meissä luo kaiken aikaa. Jokainen meistä kantaa kaunista Luovaa Valoa sisällään. Luova Valo ilmentää itseään kauttamme mitä ihmeellisimmillä tavoilla.

Luova Valo on intuitiivista. Henkimaailma, intuitiivisuus ja luovuus on yhtä kuin Luova Valo.

Kuka minä olen
- kirjoittaja Luovan Valon takana?

Hei sinä ihana ja kaunis Luova Valo. Ihanaa, että löysit sivuilleni.

Minä olen Rita Stång ja olen koulutukseltani artesaani. Olen harrastanut käsitöiden tekemistä lähes koko ikäni. Luovuus on koko elämäni, ilman sitä en voisi elää. Olen myös kirjoittanut ensimmäisen käsityökirjani, joka ilmestyy vuoden 2020 aikana.

Rakastan sitä, että saan luoda omien käsieni kautta ja nähdä kätteni tuotokset valmiina. Mikä ilo ja riemu! Mikä onni on saada harrastaa ja tehdä luovia asioita, leikkiä luovuudella vailla rajoja. Tunnen itseni äärettömän onnelliseksi luodessani, kun saan ilmaista itseäni luovuuden keinoin.

Luovuuden rinnallani kulkee näkymätön maailma. Kuljen tietoisesti henkistä polkua. Olen kouluttanut ja kurssittanut itseäni henkisyyden saralla monin eritavoin.

Minulle henkisyys ja henkisen elämän eläminen on ihan tavallista arkea. Henkisyys on arjen keskellä tapahtuvaa kommunikointia ja vuoropuhelua Valonauttajien kanssa.

Enkelit ja muut Valonauttajat ovat vahvasti läsnä luovuudessani. Luovuuteni on intuitiivista. Olen luovuuden kanava Luovalle Valolle. Valo minussa ilmentää itseään erilaisten luovien projektieni kautta.

Enkelit ovat paikalla, koska he rakastavat luovien ihmisten Valoa. Enkeleiden on helpompi lähestyä ihmisiä, joiden sydämet ovat auki, jotka rakastavat ja ovat läsnä omalle Valolleen.

Luomisen iloa sinulle
Rita

 

Rakastan puhtaasta ja avoimesta sydämestä kumpuavia, ilon, valon ja rakkauden viestejä. Niitä on ihana lukea.

Lähetä viestisi ja kommenttisi aina puhtaimmassa, korkeimmassa Valossa ja Rakkaudessa. Ollaan enkeleitä toisillemme.

rita(at)luovavalo.fi